Wilt u uw garage of magazijn vullen met een kast voor laadjes? Neem dan een kijkje in ons assortiment assortimentskasten. 

Assortimentskast

Liggen in uw werkplaats overal bevestigingsmaterialen? Dan vindt u in de webshop van Haxo een assortimentskast om alles in op te bergen. In het ruime assortiment hebben wij kasten met zes tot zestig bakjes. In ons ruime assortiment vindt u ook kasten met grote laden. Op deze manier kunt u gemakkelijk hamers of schroevendraaiers in dezelfde assortimentskast opbergen als uw Bevestigingsmateriaal.

Assortiment ladenkast

U kunt gemakkelijk al uw schroeven, bouten, moeren en spijkers opbergen in een assortiment ladenkast van Skandia. De kasten zijn verkrijgbaar met 8, 30, 48 of 60 laden en ook eenvoudig op elkaar te plaatsen. Deze kast heeft een fraai design en is scherp geprijsd. Voor de echte hobbyklusser heeft de assortiment ladenkast erg handig in gebruik.  

Raaco assortimentskast

Een handige plek om uw kleine materialen in op te bergen is de Raaco assortimentskast. Deze metalen kast heeft duurzame kunststof laden en is tevens in een XL versie verkrijgbaar. Dit model heeft grotere laden en kan ook met behulp van inzetbakjes in vakken verdeeld worden. De Raaco assortimentskast is bovendien zeer geschikt om aan de muur te bevestigen.

Assortimentskast kopen

Wilt u een nette werkplaats? Bij Haxo kunt u eenvoudig online een assortimentskast kopen waarin u alle bevestigingsmaterialen snel kunt opbergen. Als u wat minder ruimte heeft, kunt u ook eens kijken bij de ruime keuze Assortimentsdozen en Opbergboxen. Wilt u een assortimentskast kopen? Dan heeft u deze binnen enkele dagen al in huis!