Verticuteermachine

Heeft u genoeg van al dat mos in uw gazon? Met een verticuteermachine laat u uw gras weer ademen. In ons assortiment vindt u onder andere de Gardena verticuteermachine en Wolf Garten verticuteermachines

Naast het uitgebreide assortiment verticuteermachines vindt u tevens:

Verticuteermachine benzine

Met een verticuteermachine met een benzine motor heeft u extra vermogen voor het verticuteren van uw gazon. Met een Wolf Garten benzine verticuteermachine houdt u uw gazon gezond, door uw gazon te verticuteren kunnen lucht, licht, water en voedingsstoffen weer goed doordringen tot de gazonwortels. Daarnaast zorgt verticuteren ervoor dat mos, onkruid en schimmels minders kans krijgen om te groeien.

Elektrische verticuteermachine

Met een elektrische verticuteermachine kunt u eenvoudig en snel uw gazon verticuteren. Bij Haxo vindt u diverse modellen elektrische verticuteermachine van Wolf Garten met unieke eigenschappen en motorvermogen. Om uw gazon groen en gezond te houden is het verticuteren in het voorjaar en herfst noodzakelijk. Met onze collectie elektrische verticuteermachines verwijdert u eenvoudig mos en gazonvilt, ongeacht de oppervlakte van uw tuin.

Verticuteermachine Wolf

Zelf wanneer uw gazon er goed uitziet, heeft het verzorging nodig om gezond te blijven. Daarom is het van belang wat extra tijd en energie in de verzorging van uw gazon te steken. De messen van de verticuteermachine dringen door tot de toplaag van het gazon, het gazonvilt. Hierdoor kan het beluchtingeffect plaats vinden. Wij zijn officiële dealer van Wolf Garten verticuteermachines en bezorgen snel bij uw thuis of bij uw bedrijf in Nederland en België!

Verticuteermachine MTD

De verticuteermachines MTD combineren lichtgewicht met efficiëntie. Alle MTD verticuteermachines uit de Smart en Optima serie zijn 3-in-1 systemen. Dit houdt in dat de machines kunnen ingezet worden als verticuteerder, moshark en als opvanger. Met de vaste tanden nemen de elektrische modellen van MTD het met gemak op tegen mos en vervilting.