Een boomzaag is een goede oplossing wanneer de takken van bomen en struiken te dik worden om te snoeien met een snoeischaar- of takkenschaar. Of u nu let op prijs, kwaliteit of functionaliteit, Haxo heeft een uitgebreid aanbod: van inklapbare tot telescopische boomzagen voor het snoeien van hoge takken! Wij raden u de aanschaf van een boomzaag zonder meer aan bij takken dikker dan 50 mm.

Boomzaag

Boomzaag op steel

De boomzaag op steel is speciaal voor het zagen van hoge takken waar u zo snel niet bij komt. Door de bijgeleverde steel kunt u zonder ladder hoge takken zagen. U klikt de Wolf boomzaag op steel om bij de takken te komen. Vaak beschikken de boomzagen over een handvat waardoor deze ook los gebruikt kan worden. Bij Haxo heeft u keuze uit diverse lengtes waardoor u kunt kiezen voor een boomzaag op steel dat bij uw situatie past.

Boomzaag Wolf

Een boomzaag Wolf staat voor kwaliteit, functionaliteit en krachtbesparend werken. De Wolf boomzaag RE-PM heeft een krom zaagblad met speciale trektanden, zodat het zagen relatief weinig kracht kost. Een haak aan het eind van het zaagblad voorkomt dat de zaag voortdurend losschiet. U kunt de Wolf boomzaag uitbreiden met een speciale variosteel om ook op grotere hoogte takken weg te kunnen zagen! Bent op zoek naar een kleinere zaag waarmee u struiken kunt snoeien? Kijk dan eens bij de snoeizagen van Haxo.

Boomzaag Gardena

Een boomzaag Gardena is altijd praktisch in gebruik! De inklapbare boomzaag neemt weinig opbergruimte in. Andere Gardena boomzagen zijn uitgerust met een combisysteem, zodat u met een extra verlengstuk overal bij kunt. Of wat te denken van een telescopische Accu boomzaag Gardena? Hiermee snoeit u probleemloos takken tot een hoogte van wel 4 meter! Wanneer u vandaag bestelt kunt u snel aan de slag!