IJzerwaren

Kunnen bepaalde elementen in en rond uw woning de nodige afwerking gebruiken? Dan zit u goed met de uitgebreide collectie ijzerwaren van Haxo! Bij ons vindt u onder andere bevestigingsmaterialen en tochtweringen maar ook meubel-, koffer- en deurbeslag. Ook profiteert u bij een bestelling uit onze winkel van de hoogste kwaliteit, afkomstig van de beste merken. Denk hierbij aan Nemef en Axa, om er maar een paar te noemen. Onze zeer gevarieerde ijzerwaren maken uw woning helemaal af en uw leven een stuk gemakkelijker!

 

IJzerwaren winkel

Voor alles van ankerwerk tot scharnieren en van grendels tot kettingen gaat u naar de Haxo ijzerwaren winkel. Ook deurbellen en wielen voor stoelen, meubels en karren behoren tot ons uitgebreide assortiment! Deze kunt u eenvoudig monteren met behulp van onze grote gereedschap collectie. De wielen, in diverse formaten, zijn zowel los als met as en schroefplaat te bestellen. En heeft u nog een brievenbus nodig? Zowel tochtkleppen als briefplaten en -kasten vindt u volop in de Haxo ijzerwarenwinkel.

Tips bij aanschaf van ijzerwaren

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en uw klus van een perfect eindresultaat te voorzien, geven we u graag enkele tips bij aanschaf van onze ijzerwaren:

  • Maak een checklist: als u zeker wilt zijn dat u alle benodigde materialen in één keer bestelt, is het handig om ze op een lijstje af te kunnen strepen.
  • Bekijk goed of het materiaal van het product dat u kiest goed aansluit op het materiaal waar u het op monteert.
  • Verzeker u ervan dat u beslag, scharnieren, strips, grendels en andere ijzerwaren in het gepaste formaat selecteert.
  • Controleer of eventuele materialen voor bevestiging van uw product worden meegeleverd. Zo niet, dan kunt u deze bij Haxo eenvoudig meebestellen.

Voor meer tips bij aanschaf van ijzerwaren kunt u altijd contact opnemen met onze deskundige klantenservice!