Heeft u thuis of in uw vakantiehuis een sfeervolle open haard waarvoor u uw eigen hout hakt? Dan is een zaagbok onmisbaar wanneer u op een goede werkhoogte uw houten palen, boomstammen of planken wilt zagen. Bij Haxo vindt u inklapbare zaagbokken van zowel hout als metaal.

Zaagbok

Houten zaagbok

In het assortiment van Haxo vindt u onder andere een houten zaagbok. De houten zaagbok zorgt voor extra stabiliteit, zodat u veilig en comfortabel boomstammen, houten palen of planken zaagt. Bovendien voorkomt u dankzij de goede werkhoogte van de zaagbok een verkeerde houding bij het zagen. In ons assortiment vindt u ook een zaagbok metaal. Deze beschikt over een speciale klem voor uw kettingzaag. De robuuste, verzinkte zaagbok is gegalvaniseerd om roestvorming te voorkomen.

Wanneer u een boomstam in stukken gezaagd hebt, gebruikt u vervolgens een kloofbijl om deze tot kleine stukken te hakken die geschikt zijn voor uw open haard!

Zaagbok inklapbaar

Met behulp van een zaagbok zaagt u uw boomstammen, houten palen of planken op een goede werkhoogte. Bij Haxo vindt u een inklapbare zaagbok. Hierdoor neemt de zaagbok in uw schuur of garage weinig opbergruimte in. Een goede zaagbok beschikt tevens over V-groeven of klemmen om het hout op de juiste plek te houden. Zo bespaart u veel kracht, tijd en zaagt u altijd ergonomisch!