Bevestigingsmateriaal

Om de laatste hand te leggen aan een klus is goed bevestigingsmateriaal onmisbaar. Dit kunt u bij Haxo zeer voordelig online bestellen. Wij hebben een ruim assortiment schroeven, pluggen, bouten en moeren in diverse afmetingen. Wilt u bijvoorbeeld spaanplaat stevig bevestigen? Dan kunt u kiezen voor een schroef met een platte achterkant die na bevestiging niet uitsteekt. In onze winkel vindt u bevestigingsmateriaal voor elke klus in en om huis en tuin.

 

RVS bevestigingsmateriaal

Voor gebruik buiten en in vochtige ruimte is RVS bevestigingsmateriaal een zeer goede keuze. Bij Haxo vindt u bijvoorbeeld meerdere metaalschroeven in zowel een verzinkte als een onverzinkte variant gemakkelijk online. Deze zijn ook verkrijgbaar als complete set in een handige kunststof box, die u altijd gemakkelijk mee kunt nemen. Als bijvoorbeeld een deur niet goed sluit is het wel zo handig als u uw deurbeslag en bijbehorend RVS bevestigingsmateriaal direct bij de hand heeft.

Bevestigingsmateriaal tips bij aanschaf

Staat u te popelen om achterstallige werkzaamheden snel weg te werken? Maak dan gebruik van het juiste bevestigingsmateriaal en de tips bij aanschaf van Haxo. Wij raden u aan om u van tevoren te verdiepen in de juiste afmetingen van het bevestigingsmateriaal voor uw klus. Dit kunt u achterhalen door bijvoorbeeld de oude onderdelen bij langs te lopen of instructies bij uw aangeschafte producten goed door te lezen. Heeft u nog steeds geen helder beeld? Koop dan een set met diverse soorten bevestigingsmateriaal. Voor tips bij de aanschaf van uw materialen kunt u ook terecht bij onze deskundige klantenservice.