Het belangrijkste voordeel van de accu grasmaaier is dat u tijdens het grasmaaien een optimale bewegingsvrijheid ervaart. Het is niet noodzakelijk dat er een stroomvoorziening in de buurt is en ook het worstelen met de kabel is nu verleden tijd. Een accu grasmaaier is bedoeld voor kleine tot middelgrote gazons.

Accu Grasmaaier

Accu Grasmaaiers

Accu grasmaaiers hebben het voordeel dat zij niet beschikken over een snoer. Ook zijn ze stiller dan elektrische grasmaaiers. Accu grasmaaiers zijn vooral geschikt voor kleinere tuinen die nu binnen een mum van tijd zijn te maaien. Accu grasmaaiers zijn over het algemeen eenvoudig inzetbaar, licht en wendbaar. Maar daarnaast ook onderhoud- en verzorgingsvrij, zuinig, stil en milieuvriendelijk. Voor een groter gazon raden wij u een benzine grasmaaier aan met benzine motor.

 

Accu Grasmaaier Gardena

De Accu grasmaaier Gardena Powermax 42a li is voorzien van een krachtige onderhoudsarme en oplaadbare accu. De accu is eenvoudig te verwisselen en kan op ieder geschikt moment worden opgeladen. De Gardena Accu grasmaaier beschikt over diverse functies, zoals onder andere vijf verstelbare maaihoogten, eenvoudig te verwisselen gras opvangbak en mulchfunctie. De mulchfunctie zorgt tijdens het maaien dat het gras fijn gemaald en gelijkmatig over het gazon als natuurlijke mest verspreid wordt. Voor een speciale maaier voor mulch, bekijkt u onze mulchmaaiers online!

 

Accu Grasmaaier kopen

De accu grasmaaiers uit het assortiment van Haxo zijn van hoogwaardige kwaliteit en scherp geprijsd! Het online bestellen van uw accu grasmaaier in onze webshop is eenvoudig en u hoeft er de deur niet voor uit. Wilt u een grasmaaier waarmee u zo lang kunt grasmaaien als u wilt? Bekijk dan onze elektrische grasmaaiers op Haxo!