Regenton

Het besproeien van uw tuin of het bewateren van uw kamerplanten kan uitstekend met regenwater opgevangen in een regenton. Door bij het besproeien van uw planten gebruik te maken van regenwater uit regentonnen bespaart u kostbaar drinkwater. Zo bespaart u geld uit en draagt u een steentje bij aan het milieu.

Regenton hout

In ons assortiment vindt u diverse regentonnen, waaronder de houten regenton. De houten ton is gemaakt van oude Spaanse en Franse wijnvaten waarin de wijn gemiddeld acht jaar heeft gerijpt. Een sterk houtsoort is daarbij van belang en daarom is deze ton gemaakt van eikenhout. Een houten regenton draagt bij aan een authentieke uitstraling van uw tuin en terras.

Regenton kunststof

Wanneer u op zoek bent naar een zeer gebruiksvriendelijke regenton bent u bij Haxo aan het juiste adres. De regenton kunststof uit onze collectie is zeer eenvoudig te monteren aan uw regenpijp en is, in vergelijking met regentonnen van andere materialen, gemakkelijk te verplaatsen door het lichte gewicht. Een regenton kunststof is bovendien beschikbaar in vele inhoudsmaten, zoals de ruime Harcostar ton 227 liter.

Regenton design

Bent u benieuwd welke unieke regenton past bij de sfeer van uw tuin en terras? Bekijk dan al onze design regentonnen online op onze website. Hier vindt u regentonnen die mogen opvallen vanwege hun bijzondere uiterlijk en tegelijkertijd hun functie verbloemen. Een design regenton is niet alleen een toevoeging voor uw tuin, het is ook nog eens functioneel. Bekijk ons totale aanbod online en laat je inspireren!

Kleine regentonnen

Wij hebben een breed assortiment aan kleine regentonnen in verschillende kleuren en uitvoeringen. U vindt hier groene en grijze kunststof Ward regentonnen van met een inhoud van 100 liter.