In ons assortiment zijn alle producten uit de Gardena Micro Drip System collectie aanwezig. Op de productpagina vindt u een link naar een tool die u helpt met samenstellen!

Gardena Micro Drip System

Onderdelen Gardena Druppelsysteem

  • Basisapparaat: De startbouwsteen voor de watervoorziening van het systeem. Het basisapparaat educeert de druk en filtert het water. Het apparaat is verkrijgbaar in twee uitvoeringen.
  • Mestbijmengapparaat: Met het mestbijmengapparaat en de speciale universele meststof kunnen planten gericht worden gevoed.
  • Druppelaars: Er zijn drie verschillende modellen druppelaars. Een druppelaar zorgt voor exacte bewatering van bijvoorbeeld terraspotten. Seriedruppelaars zijn geschikt voor het fijn gedoseerd bewateren van bijvoorbeeld balkonbakken. Druppelaars in een druppelslang zijn goed geschikt voor het bewateren van plantenrijen met gelijke waterbehoefte, bijvoorbeeld heggen en bloemperken.
  • Sproeikoppen: Keuze uit meerdere sproeikoppen voor de verzorging van bijvoorbeeld bloemperken, voedingsgewassen, plantenbakken en struiken. Voor eeb fijn sproeiende beregening.
  • Tuinproeiers: De zwenksproeiers zijn speciaal voor rechthoekige oppervlakken, zoals perken en andere grote tuinvlakken. 

Quick & Easy verbindingstechniek

Door de gepatenteerde eenvoudige verbindingstechniek Quick & Easy is het kinderlijk eenvoudig om het Gardena Micro Drip Systeem op te bouwen en uit te breiden. 

Mogelijkheden voor automatisch bewateren

Het Gardena Micro Drip System is automatisch te besturen met een besproeiingsbesturing van Gardena. Met de besproeiingsbesturing wordt uw tuin volledig automatisch besproeid! Ook de Gardena besproeiingscomputers kunt u vinden in deze online winkel met artikelen voor het bewateren voor uw tuin. De besproeiingscomputers kunnen gecombineerd worden met de Gardena regensensor of bodemvochtigheidssensor. Met het gebruik van een sensor kan nog meer water worden bespaard. 

Druppelbewatering met een druppelslang 

Druppelslangen kunnen worden ingezet als alternatief voor losse druppelaars in de aanvoerbuis of de verdeelbuis, bijvoorbeeld bij een rij planten met een gelijke waterbehoefte.De druppelslangen van Gardena zijn om de 30 cm reeds voorzien van een druppelaar. Dit maakt het bewateren zeer eenvoudig. Het water wordt fijn gedoseerd zodat er op het verbruik wordt bespaard. 

Gardena heeft bovengrondse en ondergrondse druppelslangen in het assortiment. Ook zijn er Start-Sets beschikbaar met druppelslang en basisapparaat. De sets worden kant en klaar geleverd. U hoeft de set alleen aan te sluiten op de waterkraan en de druppelbuis te plaatsen. 

Meer informatie over Gardena Druppelbewatering met een druppelslang. 
 

Druppelbewatering zonder waterkraan

Wanneer u geen waterkraan buiten heeft, kunt u ook kiezen voor de complete bewateringssets van Gardena waarbij het water uit een reservoir wordt gepompt. De volautomatische sproeisets kunnen bijvoorbeeld het water pompen uit uw regenton. Het systeem is uit te breiden met de Gardena elektronische regensenor of een bodemvochtigheidssensor voor extra waterbesparende bewatering. Ook ideaal voor automatische bewatering van uw tuin, balkon of terras tijdens uw vakantie. 

Bekijk hier onze gehele assortiment Tuinslangen.