Tuinslanghaspel

Met een tuinslanghaspel bergt u uw tuinslang niet alleen eenvoudig op, maar gaat deze ook langer mee. U kunt uw tuinhaspel los bestellen of als set inclusief tuinslang. Haxo heeft een breed assortiment, zodat u ruim de keuze hebt. U bepaalt zelf waar het accent ligt: op scherpe prijzen of op tuinslanghaspels van gerenommeerde merken als Gardena en Hozelock.
 

Hozelock tuinslanghaspel

Bewaart u uw tuinslang het liefst in de nabijheid van uw waterkraan? Dan is een tuinslanghaspel van Hozelock een mooi alternatief. Met de Hozelock tuinslanghaspel kunt u eenvoudig een groot oppervlak bestrijken. Deze wordt geleverd als complete set met tuinslang. Alle materialen voor bevestiging aan de muur zijn inbegrepen.
 

Gardena tuinslanghaspel


Gardena is een innovatief tuinmerk. Dat ziet u terug in elke Gardena tuinslanghaspel. Wanneer u meerdere kranen heeft, loopt u met de draagbare Gardena slangbox Classic gemakkelijk van uw achtertuin naar uw voortuin. Bevestigt u liever een tuinslanghaspel op een vaste plek aan de muur, dan kunt u toch overal eenvoudig bij, want de bijgeleverde tuinslang heeft een lengte van 35 meter en kan automatisch opgerold worden. Ruimte besparen tijdens het opbergen kan eenvoudig met de platte Gardena tuinslanghaspel!
 

Automatische tuinslanghaspel


Geen gedoe meer met het oprollen va uw tuinslang? Met een automatische tuinslanghaspel voorzien van het fast reel systeem, rolt met één druk op de knop uw tuinslang automatisch op. De slang wordt automatisch in de haspel terug opgerold waardoor u nooit meer uw tuinslang in de knoop heeft zitten.

Bekijk hier onze gehele assortiment Tuinslangen.