Easy Drip

Is het al een tijd droog geweest en wilt u uw tuin of gazon voorzien van extra water? Dan is de Easy Drip van Hozelock misschien iets voor u. Hiermee kunt u op een eenvoudige manier uw tuin van kunstmatige bewatering voorzien. Het systeem is gemakkelijk aan te leggen. Het kost u ongeveer een kwartier. Daarnaast is het eenvoudig uit te breiden met talloze hulpstokken en extra sproeiers. Easy Drip is bovendien goed te combineren met andere bekennde tuinmerken, zoals Gardena. Het Easy Drip systeem bestaat uit sets van 5 mini sproeiers. U kunt deze traploos instellen naar hoeveel liter water u per uur door het systeem wilt laten gaan. Door een speciale drukregelaar op uw kraan te monteren, zorgt ervoor dat er constant 1.5 bar druk op de leiding staat. Zo sproeit het water regelmatig en constant. Als u de bewatering van uw tuin wil automatiseren, kunt u het Easy Drip systeem ook combineren met besproeiingsbesturing.

Hozelock Easy Drip

Voor het allerfijnste werk kunt u de Hozelock Easy Drip mini sproeier aansluiten op mini druppelaars. Deze zijn erg geschikt voor bijvoorbeeld bloempotten of hanging baskets. De sproeiers moeten aangesloten worden op een special 4 mm slang. Voor deze slangen heeft u speciale adapterschroeven van het Easy Drip systeem nodigt. In ons assortiment vindt u verschillende soorten Easy Drip tuinslangkoppelingen en ventielen voor dit systeem.
Wilt u graag kennismaken met het Hozelock Easy Drip systeem? Dan vindt u bij Haxo een handig starterspaket met onder meer 10 sproeiers, een bijpassende slang en verschillende hulpstukken. Bevalt de Easy Drip u? Dan kunt u het systeem uitbreiden met alle losse onderdelen die u maar wilt!

Easy Drip kopen

Bij Haxo kunt u online alle onderdelen van Easy Drip kopen. Daarnaast hebben we ook allerhande andere handige tuinartikelen en tuingereedschappen. Voor het onderhoud van uw tuin vindt u bijvoorbeeld een ruime collectie tuinslangen en bijpassende tuinspuiten & tuinsproeiers in ons assortiment. Kijk rustig rond en besluit u dat Easy Drip kopen de waard is, dan bestelt u heel gemakkelijk via onze website. U kunt ervoor kiezen om meteen online af te rekenen, maar het is ook mogelijk om pas bij levering, achteraf, te betalen. Heeft u nog vragen over de Easy Drip of over bestellen? Neem dan gerust contact met onze klantenservice! Bekijk hier onze gehele assortiment Tuinslangen.