Tuinafval bestaat niet!  Met de hakselaars van Haxo versnippert u eenvoudig en snel uw snoeiafval tot vruchtbare houtsnippers, mulch of compost. 

Hakselaar kopen

In het assortiment van Haxo vindt u onder andere hakselaars van de gerenommeerde merken als Wolf, MTD en PowerPlus. Onze hakselaars zijn elektrisch aangedreven en zijn voorzien van een handige opvangbak.

Elektrische hakselaar

Past de grote hoeveelheid snoei- en tuinafval elk jaar niet in uw groene bak?  Met een elektrische hakselaar versnippert u moeiteloos takken en bladeren voor eigengemaakte houtsnippers, mulch of compost. Met eigengemaakte compost kunt u uw tuin bemesten voor een optimale gezondheid van uw gazon en planten. Met houtsnippers rondom uw bloemen en planten gaat u ongewenst onkruid tegen.

Hakselaar Powerplus

Wanneer u op zoek bent naar een hakselaar met een flink vermogen, dan is de hakselaar powerplus de ideale oplossing. Met zijn sterke 2500 watt motor en omkeerbare snijmessen snijdt deze hakselaar probleemloos taken tot 4 cm dik. De grote opvangbak heeft een inhoud van 50 liter waarmee u direct al uw tuinafval eenvoudig verwerkt. Takken gaan als tuinafval de hakselaar Powerplus ín, en komt eruit als vruchtbare tuinbemesting.

Hakselaar Wolf 

Heeft u vooral snoeiafval houtachtige struiken en bomen? Dan adviseren wij de hakselaar Wolf. Deze hakselaar vermaalt zonder problemen takken en ander tuinafval tot mulch of bruikbare grondstoffen voor het bemesten van uw tuin. Omdat deze hakselaar dikke takken moet verhakselen, is deze Wolf hakselaar voorzien van scherpe messen en een krachtige motor. U hoeft niet te vrezen voor uw veiligheid want er is ook gedacht aan een veiligheidsschakelaar en een overbelastingsschakelaar, zodat u zonder zorgen uw tuinafval kunt verwerken. 

Hakselaar kopen

Bij Haxo vindt u diverse hakselaars in verschillende maten en vermogen. Zo treft u hier onder andere de Wolf hakselaar dat voorzien is van een messensysteem dat uit twee scherpe messen bestaat. De hakselaar is vervaardigd uit een stalen frame, een kunststof opvang box en is verrijdbaar. Bij Haxo kunt u eenvoudig een duurzame hakselaar kopen en bij ons profiteert u van online scherpe prijzen!