Een takkenschaar is ideaal voor het snoeien van takken met een dikte tussen de 20 en 40 mm. Dankzij het extra lange handvat hoef u minder kracht te zetten en kunt u gemakkelijker overal bij. De takkenscharen in ons assortiment zijn uitgerust met een anti kleeflaag. Wilt u echt overal bij kunnen? Dan is wellicht een uitschuifbare takkenschaar een goed idee!

Takkenschaar

Takkenschaar Gardena

Moeiteloos en met weinig kracht snoeien wordt eenvoudig met een takkenschaar Gardena. Met de stalen en aluminium takkenscharen van Gardena snoeit u probleemloos takken met een dikte tussen de 30 en 40 mm. Wit u werken op grotere hoogte? Dan is de telescopische takkenschaar van Gardena ideaal! U kunt overal bij, terwijl u eenvoudig takken tot een dikte van 32 mm kunt snoeien!

Telescopische takkenschaar

U kunt eenvoudig op hoogte werken met een telescopische takkenschaar van wolf! Een telescopische takkenschaar is uitermate geschikt voor het snoeien van dikke takken op een hoogte tot wel vier meter. U kunt zelf bepalen op welke hoogte u wilt werken met een steel die traploos verstelbaar is.

Takkenschaar Wolf

Wolf heeft eenvoudig en praktisch vormgegeven aluminium takkenscharen van zeer hoge kwaliteit die geschikt zijn voor een dikte tot wel 50 mm! Voor zowel jong als zacht hout is een takkenschaar Wolf met papegaaienbek praktisch. Voor oud en stug hout is een Aambeeld Takkenschaar van Wolf een goed idee.