Waterornament

Als u uw tuin helemaal naar smaak wilt inrichten, is een prachtig waterornament niet meer weg te denken! Hiermee maakt u van uw persoonlijke stukje natuur iets unieks. De sfeer van een prachtige waterval of stralende verlichting voegen een nieuwe dimensie toe aan uw vijver of tuin. Voor paradijzen van grote en kleine formaten hebben wij alles in huis om de aantrekkelijkheid ervan aanzienlijk te vergroten. Bestel daarom uw waterornament en al uw andere vijverbenodigdheden uit het veelzijdige assortiment van Haxo!

 

Waterornament tuin

U heeft bij ons een ruime keuze als u een nieuw waterornament in uw tuin wilt plaatsen. Ook qua materiaal biedt Haxo u vele opties. U kunt namelijk een prachtige versiering uitkiezen van onder andere hout, steen of zelfs roestvrij staal. Het hangt er maar net vanaf of u een moderne, klassieke of eigenzinnige inrichting wenst. Alleen de mooiste waterornamenten voor tuin en vijver vindt u bij Haxo! Maak online eenvoudig uw keuze en plaats uw bestelling.

Boeddha waterornament

Wilt u zich met uw tuin van uw spirituele kant laten zien? Dan kan een prachtig Boeddha waterornament niet in uw collectie ontbreken! Deze kunt u perfect naast een vijver plaatsen, uitkijkend op het stille of juist kabbelende water. Als u het water graag in beweging ziet, kunt u het beeldje combineren met onze RVS watervallen. Ook los in een tuin tussen uw mooiste planten komt een Boeddha waterornament van Haxo volledig tot zijn recht.