Bladblazer

Bespaar u de moeite van het aanharken van uw tuin en gebruik een bladblazer. Daarmee blaast u bladeren, bloesemblaadjes en ander klein tuinafval eenvoudig op een hoop. Haxo heeft een zeer uitgebreid assortiment. Behalve eenvoudige bladblazers, hebben wij ook bladblazer waarmee u ook nog bladeren kunt opzuigen en versnipperen. Zo wordt het schoonhouden van uw tuin pas echt eenvoudig. 

Elektrische bladblazer

Een elektrische bladblazer maakt gebruik van een krachtige accu, zodat u geen last heeft van snoeren. De Wolf elektrische bladblazer is een scherp geprijsd lichtgewicht bladblazer die u eenvoudig in uw hand houdt. Daarnaast zijn er verschillende multifunctionele bladblazers die tevens als bladzuiger en bladversnipperaar dienen. Deze zijn uitgerust met een speciale opvangzak waar minimaal 40 liter blad in kan.  Om het dragen te verlichten is de MTD elektrische bladblazer uitgerust met een handige schouderband.  De Flymo GardenVac  maakt daarvoor gebruik van een neuswiel.

Benzine bladblazer

Een benzine bladblazer heeft als voordeel dat u ongestoord kunt doorwerken zonder tussentijds opladen. De Powerplus benzine bladblazer is een scherp geprijsde bladblazer waarmee u eenvoudig bladeren op een hoop blaast.  Onze meer geavanceerde benzine bladblazer, zoals de MTD benzine bladzuiger kan ook bladeren opzuigen en versnipperen. Zo krijgt u zonder veel moeite een schone en opgeruimde tuin. 

Bladblazer kopen

Geniet van de voordelen van een bladblazer en houd uw tuin schoon en netjes. Haxo heeft een uitgebreid aanbod elektrische bladblazers en bladblazers op benzine. Weet u niet zo goed welke bladblazer uw voorkeur heeft, dan kunt u altijd bij onze goed bereikbare en deskundige klantenservice die u graag verder helpt! Wilt u een bladblazer kopen? Haxo zorgt voor een snelle levering.