Grasmaaier

U houdt natuurlijk net als wij van een strak, groen en kort gemaaid gazon! Wilt u online een nieuwe Wolf Garten, Gardena of Flymo grasmaaier bestellen? Dan bent u bij Haxo aan hét juiste adres! Waarschijnlijk kent u de opvallende rood / gele Wolf Garten en groene Gardena grasmaaiers wel van uw buren.

Wij bieden u ruime keuze uit accu grasmaaiers, elektrische grasmaaiers en benzine zitmaaiers. Daarnaast bestaat onze collectie elektrische grasmaaiers uit kooimesmaaiers en zweefmaaiers. Wij bieden u diverse maaimachines in verschillende prijsklassen. Zo is de kans groot dat u vindt wat u zoekt. Laat u informeren door de uitgebreide productinformatie van diverse Wolf Garten, Gardena en Flymo grasmaaiers. Wij bezorgen uw nieuwe grasmaaier binnen enkele dagen thuis.

Grasmaaier kopen

Bent u van plan om een grasmaaier te kopen, zodat u uw gazon mooi strak kunt houden? Bij Haxo vindt u een ruim aanbod aan grasmaaiers, waaronder ook de robotmaaier. Deze is ideaal als u zelf weinig tijd hebt om uw gazon te onderhouden. Om uw gras op te vangen, kunt u bij ons ook diverse grasvangzakken van verschillende merken bestellen. Bij Haxo kunt u eenvoudig een grasmaaier kopen en profiteert u ook nog eens van een goede service. 

Grasmaaiers

In onze webwinkel vindt u een ruim assortiment met grasmaaiers en toebehoren. Een goede grasmaaier is belangrijk voor het onderhouden van uw tuin. Heeft u een klein of middelgroot gazon? Dan is een accu grasmaaier wellicht iets voor u! Als u een groot gazon met veel bomen en bloemperken heeft, is een benzine grasmaaier of een elektrische grasmaaier een verstandige keuze. Weet u niet zeker welke grasmaaiers geschikt zijn voor uw tuin? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice! 

Wolf Garten grasmaaier

Als u op zoek bent naar een betrouwbare gazonmaaier die lang meegaat, is de Wolf Garten grasmaaier een uitstekende keuze voor u. Dit Duitse merk staat voor kwaliteit en innovatie, zodat u optimaal van uw goed onderhouden tuin kunt genieten. In onze collectie vindt u onder andere elektrische, accu en benzine grasmaaiers van Wolf Garten. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook andere merken als Gardena, Flymo en Einhell. Een Wolf Garten grasmaaier bestelt u eenvoudig online bij Haxo!