Snoeien wordt een stuk eenvoudiger met de juiste snoeischaar. Snoeischaren met papegaaienbek zijn uiterst geschikt voor jong en zacht hout. Voor stugge twijgen en oud of dood hout is een snoeischaar met aambeeld praktischer. De snoeischaren van Haxo zijn ergonomisch vormgegeven, om de kans op zere handen na het snoeien te verminderen en zijn bovendien uitgerust met een speciale coating, zodat takken niet blijven kleven.

Snoeischaar

Snoeischaar Gardena

Gardena is een van de topmerken met snoeischaren voor het lichte snoeiwerk. Met de Gardena speciale set met snoeischaar en takkenschaar snoeit u moeiteloos takken tot 35 mm! Gardena heeft ook speciale een hefboomsnoeischaar ontwikkeld. U heeft veel minder kracht nodig, want deze snoeischaar heeft een hefboomfunctie met maar liefst 3 standen!

Snoeischaar Wolf

Het kwaliteitsmerk Wolf heeft verschillende snoeischaren met een papegaaienbek of aambeeld. Kost het snoeien u te veel kracht? Neem dan een Wolf snoeischaar met katrol. Zo bepaalt u zelf hoeveel ondersteuning u nodig heeft! Of wat te denken van een Wolf Accu snoeischaar met verwisselbare accu ? U knipt moeiteloos met deze snoeischaar die u binnen een half uur volledig oplaadt! Wanneer u uw heg wilt snoeien, vindt u bij Haxo een breed assortiment heggenscharen.

Accu snoeischaar

Pijn in uw handen voorkomen? De steeds herhaaldelijke snoeibeweging is verleden tijd met een accu snoeischaar. De accu snoeischaar is ideaal voor het snoeien van dikke takken en kunt u binnen een half uur volledig opladen! Bent u opzoek naar een snoeischaar voor het ruigere werk? Dan is de takkenschaar een uitstekende optie. Een accu snoeischaar bestellen is eenvoudig bij Haxo!