Snoeischaar

Snoeien met de juiste snoeischaar maakt het karwei een stuk eenvoudiger. Dit gereedschap is verkrijgbaar in verschillende vormen en groottes voor bepaalde situaties. Heeft u te maken met stugge twijgen, oud of dood hout? Dan is een snoeischaar met een aambeeld een uiterst geschikte keuze. Voor jong en zacht hout is een variant met een papegaaienbek praktischer. Deze en nog vele andere snoeischaar modellen vindt u allemaal in het uitgebreide assortiment van Haxo!

Gardena snoeischaar

Degelijk gereedschap is onmisbaar in de tuin. Op de Gardena snoeischaar kunt u vertrouwen als het gaat om snoeiwerk. Met het ruime aanbod aan verschillende modellen van dit topmerk is er voor elke tak wel een oplossing te vinden. Zo is er de Gardena snoeischaar Comfort SmartCut met inschakelbare hefboomfunctie en speciale ergonomische handgrepen voor extra gebruikscomfort. Voor meer producten van dit topmerk kunt u denken aan een Gardena sprinkler of een tuinmobiel. Bekijk alle Gardena snoeischaren nu op Haxo.nl en kies het exemplaar dat u nodig heeft.

Snoeischaar Felco

Dankzij een comfortabele, lichte en stevige handgreep gesmeed van aluminium kunt u met een snoeischaar van Felco iedere snoeiklus aan. Zowel het bovenmes als het geklonken ondermes zijn gemaakt van hoogwaardig staal en hebben daardoor een nauwkeurige en duidelijke snede. Alle onderdelen van dit gereedschap zijn bovendien vervangbaar, daarom hoeft u de snoeischaar van Felco nooit weg te gooien. Zo staat Felco bekend om kwaliteit en comfort. Uw handen worden beschermd dankzij antislip bekleding. Voor een mooie snoeischaar van Felco en meer producten zoals de snoeizaag bent u bij Haxo in goede handen!

Fiskars snoeischaar

Bij Haxo kan iedere tuinier zijn of haar hart ophalen met gebruiksvriendelijk gereedschap van de hoogste kwaliteit. Zo heeft Fiskars een lijn met snoeischaren ontwikkeld die licht van gewicht zijn en daardoor prettig in gebruik. Neem bijvoorbeeld het Fiskars Snoei-Ooievaar model, dat geschikt is als heggen- en graskantenschaar. Verder is de Fiskars snoeischaar 270 graden draaibaar en daardoor preciezer en efficiënter dan een standaard exemplaar. Bij Haxo profiteert u van een breed aanbod aan verschillende topmerken zoals de Fiskars snoeischaar.

Lange snoeischaar

Komt u net niet bij een tak? Of heeft u meer kracht nodig om dik hout te doorbreken? Dan heeft u veel baat bij een lange snoeischaar. Met het ruime assortiment van Haxo is er veel keuze aan kwaliteitsgereedschap waarmee u tot het hoogste blaadje kunt komen. Een goed voorbeeld hiervan is de lange snoeischaar van Fiskars met een reikwijdte van 90 cm. Bent u ondanks onze uitgebreide productinformatie niet helemaal zeker over de beste lange snoeischaar voor uw tuin? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice!