Klein Tuingereedschap

De handen van menig tuinliefhebber zullen kriebelen, want het tuinseizoen staat weer voor de deur! Comfortabel tuinieren doet u met behulp van de tuingereedschappen van Haxo. In ons assortiment hebben wij een groot aanbod aan klein tuingereedschap die u het harken, wieden en graven gemakkelijk maken!

Wolf tuingereedschap

In ons assortiment hebben wij onder andere een groot aanbod Wolf tuingereedschap. Wolf-Garten is een onderneming dat sinds 1927 van ijzerwarenfabriek zich heeft ontwikkeld tot een specialist in tuingereedschap. Wolf staat garant voor tuingereedschap van hoge kwaliteit waarmee u bij het tuinieren tijd, moeite en geld bespaart. In onze collectie hebben wij onder andere bloemenschepjes en dubbelharkjes opgenomen, waarmee u eenvoudig uw planten en bloemen plant.

Gardena tuingereedschap

Elke tuinier heeft ongetwijfeld al één of meerdere producten in de schuur liggen van Gardena, want dit is misschien wel het meest bekende tuingereedschappen merk van Nederland. Niet voor niets, want Gardena tuingereedschap biedt een compleet assortiment van álle benodigdheden voor uw tuinonderhoud. In onze webwinkel verkopen wij onder andere Gardena harken en onkruidstekers.

Professioneel tuingereedschap

Niet alléén hobbytuiniers kunnen in onze webwinkel terecht voor een ruim aanbod tuingereedschap. Ook wanneer u beroepstuinier (of hovenier) bent, kunt u terecht bij Haxo voor professioneel tuingereedschap, zoals tuinmachines. Bij ons vindt u klein tot groot tuingereedschap voor grote en kleine tuinklussen. Bestelt u uw professionele tuingereedschap op Haxo.nl? Dan profiteert u bovendien van scherpe prijzen en razendsnelle levertijden!

Tuingereedschap kopen

Tuingereedschap koopt u eenvoudig online bij Haxo. In onze webwinkel treft u alléén het beste gereedschap, die wij speciaal voor u geselecteerd hebben. En dankzij de uitgebreide productbeschrijvingen maakt u altijd de juiste keuze. Heeft u nog vragen over het tuingereedschap uit ons assortiment? Neem dan contact op met één van onze medewerkers!