Tuinmachines zijn er voor om u het zware werk uit handen te nemen. Daarmee krijgt u binnen een handomdraai een goed verzorgde tuin. Haxo houdt rekening met uw wensen en heeft daarom een zeer uitgebreid aanbod scherp geprijsde tuinmachines en tuinmachines van erkende tuinmerken:

Tuinmachine Wolf

Wolf Garten is een echt tuinmerk dat behalve tuingereedschap ook Wolf tuinmachines van hoge kwaliteit produceert. Met de Wolf Benzine bosmaaier kunt u zonder moeite snoerloos de randen van uw tuin of gazon bijwerken.  Een Wolf Hakselaar is een multifunctionele tuinmachine. Deze versnippert uw snoeiafval. Nu kunt u een pad aanleggen van houtsnippers of het fijngemalen snoeiafval als compost gebruiken. Dacht u dat het omspitten van aarde slecht is voor uw rug? Dat valt reuze mee met de Wolf tuinfrees! De machine spit tuinaarde automatisch om.  

Tuinmachine

Tuinmachine MTD

Ook MTD is een van de gerenommeerde tuinmerken. Een MTD Elektrische bosmaaier is eenvoudig op het stroomnet aan te sluiten. De randen van uw tuin of gazon zijn binnen een handomdraai piekfijn in orde.  Met een MTD Elektrische Hakselaar die houtresten versnippert,  zet u snoeival moeiteloos om in bruikbare compost. In de opvangbox kunt u maar liefst 45 liter kwijt. Een MTD Benzine Bladblazer is een voorbeeld van echte hightech. Met de krachtige motor blaast u moeiteloos bladeren op een hoop, terwijl u de machine moeiteloos op uw rug draagt en de bijbehorende heupriem het gewicht gelijkmatig verdeelt.     

Tuinmachine kopen

Welke klus u ook heeft te klaren, Haxo heeft altijd wel een geschikte tuinmachine voor uw tuin. Naast machines van bekende merken als Wolf, MTD en Gardena verkopen wij ook scherp geprijsde tuinmachines van hoge kwaliteit. Behalve aan gebruiksvriendelijkheid, hecht Haxo waarde aan een goede service. Onze deskundige klantenservice is goed bereikbaar en wij zorgen voor een snelle en bezorging!