Een knapperend haardvuur mag niet ontbreken aan een gezellige en sfeervolle avond! Met een kloofbijl van Haxo splijt u veilig en moeiteloos brandhout voor uw open haard. In ons assortiment vindt u diverse maten Gardena  kloofbijlen voor het hakken van stammen van diverse diktes.

Kloofbijl

Kloofbijl Gardena

In ons assortiment vindt u diverse maten kloofbijlen. Zo treft u hier een Gardena kloofbijl (link:1600s) geschikt voor middelgrote houtblokken en een Gardena kloofbijl voor grote houtblokken. De Gardena kloofbijlen zijn voorzien van een soft grip-steel dat trillingen absorbeert en zorgt voor een goede antislip.

Kloofbijl kopen

De kloofbijl wordt voornamelijk gebruikt voor het kloven van brandhout. De kenmerkende hoek van 30 graden draagt eraan bij dat de houtvezels probleemloos uit elkaar worden gedreven. De achterzijde van een kloofbijl wordt gebruikt als hamer. Met deze zijde kan er een wig in het hout worden gedreven. Hiermee kunt u zeer harde houtsoorten moeiteloos splijten voor uw brandhout.

Wilt u een kloofbijl kopen? Koop deze eenvoudig online bij Haxo.nl en profiteer van onze scherpe prijzen en snelle levertijden!