Gardena sproeier

De planten, gewassen en bloemen in uw tuin krijgen altijd genoeg water als u kiest voor een Gardena sproeier. De Gardena sector- en cirkelsproeier, bijvoorbeeld, kunt u precies zo instellen dat deze heel nauwkeurig een specifiek gebied van water voorziet. Dankzij de 25 à 360 graden instelbare hoek kunt u nagenoeg overal bij met een bereikt tot wel 490 vierkante meter. Ook de Gardena zwenksproeier biedt vele mogelijkheden. Het voordeel van een Gardena sproeier is dat deze goed te combineren is met een Gardena besproeiingscomputer waarmee u eenvoudig de bewatering van uw complete tuin kunt automatiseren.        

Gardena sproeiers

Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor Gardena sproeiers in de meest uiteenlopende varianten, zoals de nevelsproeier of de turbinesproeier.  Ook beschikt u dankzij het ruime aanbod van Haxo over de mogelijkheid Gardena sproeiers te kopen die u in grond kunt laten verzinken.

Daarmee kunt een Gardena sproeier het hele jaar in uw tuin laten zitten, terwijl deze aan het zicht worden onttrokken. Veel van onze Gardena sproeiers kunt u aansluiten op het Gardena sprinkler systeem, waarvoor u alle toebehoren in ons assortiment aantreft.  

Gardena sproeier onderdelen

Welke Gardena sproeiers u ook gebruikt, Haxo heeft vrijwel alle Gardena sproeier onderdelen in het assortiment.  Daarmee zet u binnen een handomdraai uw eigen gardena besproeiingsbesturing in elkaar. Zo hebben wij onder andere beregeningssventielen aansluitkabels. Voor al uw Gardena sproeier onderdelen kunt u bij Haxo terecht. U profiteert van scherpe prijzen en wij zorgen voor een snelle levering!