Velda

Een vijver aanleggen of onderhouden? Met Velda heeft u de juiste vijverbenodigdheden! De vijver in de tuin is een prachtige blikvanger en onderhoud is daarom belangrijk, dan blijft het een blikvanger. Velda heeft als grootste passie de vijver en bestaat al meer dan 40 jaar. Door de jarenlange kennis en ervaring bent u verzekerd van vijverproducten van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast is Velda continu op zoek naar verbetering in de producten en ontwikkelingen op het vijvergebied. Met Velda van Haxo kunt u er dus zeker van zijn dat uw vijver straalt!

Velda vijver

U kunt sfeer in de tuin creëren met een Velda vijver. Als u geen grote tuin heeft, maar wel graag een vijver wilt, kunt een kijkje nemen bij de minivijvers van Velda. In ons ruime assortiment kunt u ook Velda waterornamenten vinden, prachtig voor in elke tuin. En om het water te testen kunt u een kijkje nemen bij ons Velda watertesters. Een Velda watertester is één van de nauwkeurigste watertesten wereldwijd! Het meet niet alleen de zuurgraad, maar ook de calcium/-magnesiumwaarde en de carbonaathardheid. Een Velda vijver van Haxo is een vijver van hoogwaardige kwaliteit!

Velda vijverfilter

Het is bijna onmisbaar in iedere vijver; de Velda vijverfilter. Het zorgt voor voldoende zuurstof in het water en houdt het water schoon, helder en algenvrij. Een filter is vaak nodig, want na verloop van tijd wordt het water troebel en vies. Een goede vijverfilter houdt het vijverwater helder en schoon. In ons ruime assortiment hebben wij verschillende soorten filters, zo hebben wij een Velda floating filter of Velda drukfilter. We hebben voor elk type vijver een geschikte filter, ongeacht de afmetingen. Op zoek naar een Velda vijverfilter die bij uitstek geschikt is om zweefalgen en ziekteverwekkers te voorkomen? Neem dan een kijkje bij de Velda biofilter.

Velda vijverpompen

Het water blijft schoon met een Velda vijverpomp waardoor u zieke vissen voorkomt! In ons ruime aanbod hebben wij de High-stream pompen. Deze behoren tot de beste vijf vijverpompen ter wereld. De pompen beschikken over een thermische beveiliging en zijn waterdicht afgesloten. Doordat deze Velda vijverpompen beschikken over grote capaciteit zijn ze ook geschikt voor fonteinen, beeklopen en watervallen. Wilt u de pomp buiten de vijver plaatsen? Dat is ook mogelijk. Bekijk ons ruime assoritment van Velda vijverpompen en bestel vandaag nog bij Haxo!