''Waar orde en netheid regeert daar zal beter worden gepresteerd''. Met dit in het achterhoofd heeft Stenda zijn gereedschapswanden geproduceerd. Met zijn makkelijke ophangmechanisme en eenvoudig te op te hangen opbergbakjes, gereedschapshaken en gereedschapshouders tover je jouw rommelige hobbykamer of werkplek om tot een geordende werkplek. 

Stenda heeft 4 maten en per gereedschapwand worden verschillende accessoires geleverd. Zo zijn er 2 verschillende maten ophangebakjes. De ophangbakjes zijn gemaakt om spijkers, schroeven, bouten , moeren en andere kleine artikelen in neer te leggen. Gereedschaphaken om los gereedschap in te haken. De gereedschaphouder is speciaal geproduceerd om bijvoorbeeld uw complete schroevendraaierset en dopsleutelset in te hangen. En de verticale gereedschapsset is perfect voor een 9-delige steeksleutel set. 

Stenda

Terrasverwarmer kopen? 

Weer of geen weer met de terrasheater van Stenda kun je het hele jaar genieten van je terras, overkapping of tuinhuis. Met een strak design en rustige kleuren is deze terrasverwarmer een welkome verschijning aan de wand. De terrasverwamers van Stenda verpakken eenvoud en kwaliteit in strak vormgegeven modellen. Een groot voordeel van de terrasheater van Stenda is de lichtkleur van de lamp. Deze geeft een aangename warme gloed in plaats van een fel licht. De terrasheater wordt geleverd inclusief ophangbeugel en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Met de eenvoudige gebruikshandleiding is de terrasverwarmer van Stenda binnen enkele minuten gemonteerd zodat je direct kan genieten van de extra warmte. 

Gereedschapswand 

De gereedschapwanden en onderdelen zijn gemaakt van polypropyleen, wat een zeer duurzaam materiaal is waar je nog jaren mee vooruit kunt. Polypropyleen is recyclebaar, grondwater neutraal, goed bestand tegen chemische oplossingen en is bestendig tegen bacteriegroei. 

Gereedschapswanden in verschillende maten

Stenda heeft voor elke hobbyist of harde werker een gereedschapswand, in de maten S, M, L en XL. En mocht u na aankoop toch willen uitbreiden is het zeer makkelijk om een nieuwe gereedschapswand bij te plaatsen. 

Tips voor het ordenen

Tijdens het ordenen van uw gereedschap is het handig om per ophangbakje, gereedschaphaak of gereedschaphouders stickers te plakken met de beschrijving van het gereedschap. Maar let wel op, stickers plakken vaak moeilijk op polypropyleen dus lees bij het gebruik van stickers goed of deze ook plakken op dit materiaal