De Wit Tuingereedschap

DeWit® gereedschappen worden sinds 1898 in het familiebedrijf geproduceerd. Begonnen als dorpssmederij en tegenwoordig een modern industrieel bedrijf waarbij de kwaliteit vanaf de oorsprong centraal staat. Sedert 5 generaties staat de familie deWit® samen met een team van vakkundige medewerkers garant voor de kwaliteit die u nodig bent.

De Wit

Goed gereedschap komt niet zomaar tot stand. Door de jaren heen ontwerpt De Wit steeds beter gereedschap. Zo worden er ook verschillende verbindingen gemaakt in de fabriek te Kornhorn. Deze verbindingen tussen handvat en blad past De Wit toe op de verschillende producten.

De Wit behoeft eigenlijk geen verdere uitleg, dit familie bedrijf heeft meer dan 100 jaar ervaring samengevoegd in een prachtige complete lijn voor het bewerken van je tuin. Door het combineren van beste materialen i.c.m. de kennis en ervaring zorgt ervoor dat er levenslange garantie zit op de tuinproducten van De Wit. Een volledig Nederland product bedacht en gemaakt door specialisten en liefhebbers.

De Wit Tuingereedschap

Basic

De Basic schepjes waren zo'n 20 jaar geleden de eerste schepjes van De Wit. Door de jaren heen hebben we nieuwe en betere uitvoeringen gemaakt. De unieke basic kenmerken van dit model maakt het tot een kwaliteitsproduct. De basis van 20 jaar terug wordt nog steeds toegepast op de gereedschappen van De Wit. Het schepje is krachtig genoeg voor dagelijks gebruik. 

X-treme

Het traditionele design van dit schepje is sterker dan het originele design. Dit komt doordat de connectie van het blad en het handvat gesmeed is. De X-treme verbinding is erg sterk en maakt dit product duurzaam, omdat een tuinierder er langer plezier van heeft. De Wit maakt veel producten met deze verbinding. Zeer geschikt voor gebruik in normale grond.

Welldone

De 'Welldone' schepjes van De Wit zijn van een recent tijdperk. De verbinding tussen blad en handvat is gemaakt van vlak smeedstaal waardoor er een zware verbinding ontstaat. Dit schepje is getest met een kracht van 250 kilogram zonder dat er iets aan verbogen is. De ultieme krachtpatser in ons assortiment. Dit moderne design is zeer geschikt in harde grondsoorten.