Luxform

Luxform

Luxform is sinds 1978 specialist op het gebied van verlichting voor zowel de professionele als de consumentenmarkt. Luxform is een merk van Nederlandse bodem dat een afwisselend aanbod aan verlichting aanbiedt. Zo vindt u altijd iets dat voldoet aan uw wensen en behoeften. De verlichting van Luxform werkt op laagspanning en het merendeel van de tuinverlichting modellen zijn uigerust met zuinige LED lampen.

Luxform zonne-energie

Luxform heeft jarenlage kennis en ervaring in Solar verlichting. De serie Solar van het merk Luxform is de snelste, veiligste en gemakkelijkste manier om 's avonds sfeer in uw tuin te brengen. De verlichting is ontworpen om eenvoudig en milieuvriendelijk te werken. De tuinverlichting werkt niet op elektriciteit, maar werkt direct op energie verkregen van de zon. Elke lamp bevat een zonnepaneel dat zonlicht omzet in elektrische energie. Deze energie wordt vervolgens opgeslagen in oplaadbare batterijen, die 's avonds zorgen voor de benodigde hoeveelheid licht.

Luxform verkooppunt

Haxo verkoopt kwaliteitsproducten en is dan ook één van de Luxform verkooppunten in Nederland. Bij Haxo kunt u tegen een scherpe prijs vele producten van dit topmerk bestellen. Deze producten worden vaak direct uit vorraad geleverd, zodat u snel van uw aankoop kunt genieten! Wij als Haxo zijn blij dat we één van de Luxform verkooppunten zijn, omdat het onze klanten in staat stelt schitterende tuinverlichting producten bij ons aan te schaffen!

Luxform kopen

Bent u nieuwsgierig geworden naar de producten van Luxform? Of wilt u online Luxform producten kopen? Op onze site bieden wij volop keuze voor u als consument. De stijlvolle producten zullen u zeker bevallen. Wij adviseren u daarnaast ook graag in het kiezen van de juiste tuinverlichting!