Stanley

Als u op zoek bent naar uitmuntende handgereedschappen, dan denkt u al snel aan het excellente merk Stanley dat in 1843 is opgericht in Connecticut. Nu, meer dan 170 jaar later, is dit merk nog steeds vooraanstaand vanwege de superieure kwaliteit en veelzijdigheid. Het is daarmee ook de beste vriend van de vakman of klusjesman in huis. Stanley is één van de bekendste merken en dit komt mede door de rijke geschiedenis van het bedrijf en de kenmerkende producten die het op de markt gebracht heeft. Bij Haxo heeft u ruime keuze uit de beste kwaliteit producten en dit altijd tegen een scherpe prijs!  

Stanley gereedschap

Wilt u snel en doeltreffend te werk gaan? Dan is Stanley gereedschap precies wat u zoekt. Kies uit ons assortiment. Wij hebben onder andere 7-delige en 9-delige schroevendraaiersets, verschillende messen, een Japanse zaag, enkele utility bars om mee te wrikken, slaan, splijten, buigen en nageltrekken, prachtige gereedschapstassen en  assortimentsdozen. Met Stanley gereedschap komt u goed voor de dag en begint u goed uitgerust aan uw klus. Neem een kijkje in onze webwinkel en koop precies waar u behoefte aan heeft! 

 

Stanley mes

Wellicht het meest bekende product is het Stanley mes. Dit vlijmscherpe mes is multifunctioneel en erg handig om verschillende zaken mee te snijden. Vaak kunt u het mes uitschuiven zodat u het in ingeschoven stand overal veilig mee naartoe kunt vervoeren. Door het mes verder of minder ver uit te schuiven, kunt u precies instellen hoe diep u wilt snijden. Het Stanley mes kenmerkt zich doordat deze erg duurzaam is en lange tijd scherp blijft. Een ideale keuze dus voor de prijsbewuste klusser! Het product is te vinden onder de Stanley Fatmax lijn.

Stanley kopen

Wilt u direct aan de slag met deze uitmuntende producten? Dan kunt u Stanley kopen in de webwinkel van Haxo. Profiteer van de snelle levering en kies uit het uitgebreide assortiment van kwaliteitsproducten die wij in de aanbiedingen hebben. Voor elke klus hebben wij hét gereedschap zodat u altijd goed aan uw klus begint! Stanley kopen doet u bij Haxo!