Esschert Design

Esschert Design ontwerpt en produceert unieke, functionele en decoratieve tuinartikelen die een verrijking vormen voor elke tuin. Bij Esschert Design gaan design en functionaliteit hand in hand en staat uniciteit hoog in het vaandel. Alle producten van Esschert zijn robuust, hebben een prachtige vormgeving, scoren hoog op gebruiksvriendelijkheid en zijn bovendien uniek in hun soort, zodat uw woning en tuin een eigentijdse uitstraling krijgen waar u jarenlang van kunt genieten. Haxo.nl is een officieel verkooppunt van Esschert Design en verkoopt een prachtige selectie uit het ruime assortiment van Esschert Design. Als officiële Esschert webshop kunnen wij u uitgebreid adviseren over de verschillende producten en voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wilt u uw tuin ook verrijken met de prachtige producten van Esschert? Bestel uw Esschert Design artikelen vandaag nog in onze webshop.

Esschert Design: Enjoy the outdoor life

Esschert Design is een Nederlandse ontwerper en producent van unieke, functionele en decoratieve producten die op allerlei manieren in huis en in de tuin ingezet kunnen worden. Esschert Design heeft als missie om mensen te laten genieten van het buitenleven in zowel hun eigen tuin als in de natuur. Om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op de wensen van de consument zodat iedereen onbezorgd kan genieten van het heerlijke buitenleven, ontwikkelt en produceert Esschert de meeste producten zelf. Hierdoor is het assortiment uniek, eigentijds en bevat het een passende oplossing voor elke woonstijl. Bij Esschert Design dient de natuur als inspiratiebron. Alle producten zijn geïnspireerd op of gemaakt van producten uit de natuur en bieden de natuur soms een helpende hand. Zo vormen de vogelproducten van Esschert een helpende hand voor alle vogels en zijn de producten voor tuindieren, zoals dierenvoer, een extra steuntje in de rug voor alle andere dieren in uw tuin. De producten van Esschert Design zijn afgestemd op diverse consumenten-lifestyle groepen:

  • Klassiek en landelijk
  • Jong en trendy
  • Modern design

Wilt u ook genieten van het echte buitenleven? Esschert Design kan voor elke woonstijl een passende oplossing leveren.

Het Esschert Design assortiment van Haxo.nl

Haxo.nl is een officieel verkooppunt van diverse producten van het innovatieve Nederlandse tuinmerk Esschert Design. De producten van Esschert Design staan bekend om hun hoge kwaliteit, prachtige design en hoge gebruiksvriendelijkheid en vormen een verrijking voor elke tuin. Het ruime assortiment van Haxo.nl bevat allerlei producten die het buitenleven vergemakkelijken en nog leuker maken. Alle producten zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop en voor vragen over Esschert Design producten kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Vogels & Tuindieren

Esschert Design heeft diverse producten ontwikkeld die het leven voor alle dieren in uw tuin vergemakkelijken. Zo kunt u bij Haxo.nl terecht voor allerlei producten voor de vogels in uw tuin, maar bevat ons assortiment ook producten voor andere tuindieren. Van Esschert Design vogelhuisjes en Esschert Design vogelbaden tot Esschert Design insectenhotels, bij Haxo.nl vindt u het allemaal. Met de Esschert Design artikelen voor vogels en tuindieren verhoogt u de levendigheid van uw tuin en zorgt u er bovendien voor dat uw tuin een fijne, veilige leefomgeving wordt voor allerlei tuindieren. Andere producten in de categorie Vogels & Tuindieren zijn onder andere:

Vuur

Wilt u het buitenleven optimaal ervaren, de gezelligheid van uw tuin verhogen en tot laat in de avond buiten kunnen genieten? Dan is de meest traditionele manier van verwarmen, namelijk met echt vuur, de beste keuze. Door te investeren in een goede vuurkorf, terraskachel of vuurschaal kunt u zich op koudere dagen en avonden op stijlvolle wijze warmen aan het heerlijke vuurtje en creëert u sfeervolle, gezellige momenten om nooit te vergeten. Esschert Design heeft diverse producten ontwikkeld die het mogelijk maken om op veilige en stijlvolle wijze te genieten van een gezellig en behaaglijk vuur. Zo kunt u bij Haxo.nl terecht voor robuuste Esschert Design vuurkorven, Esschert Design terrashaarden en stijlvolle Esschert Design vuurschalen. Alle soorten Esschert Design terraskachels zijn gemaakt van robuuste, sterke materialen, hebben een prachtige vormgeving en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, zodat er voor elk soort tuin een passende oplossing geleverd kan worden.

Tuin & Terras

Verhoog het comfort van uw tuin met behulp van de producten voor tuin en terras van Esschert Design. Van prachtige Esschert Design meetinstrumenten tot praktische Esschert Design plantenhangers, het assortiment van Haxo.nl bevat allerlei Esschert Design producten die onmisbaar zijn in uw tuin. Alle Tuin & Terras artikelen van Esschert Design worden gemaakt van de allerbeste materialen, zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en vormen een verrijking voor uw tuin.