MTD

Het onderhouden van tuin en gazon is een belangrijke klus om alle begroeiing mooi en in bloei te houden. Met de verschillende tuinmachines van MTD vormt dit geen enkel probleem! Al meer dan tachtig jaar is MTD, een bedrijf uit Cleveland in Ohio een marktleider op het gebied van hoog kwalitatieve tuinapparatuur. U kunt hele velden maaien maar ook precisiewerk verrichten met grastrimmers en bosmaaiers. Bekijk nu het gehele Haxo aanbod van de efficiënte MTD machines online!

MTD grasmaaier

Een netjes ingekort gazon is een pracht voor elke tuin. Dit krijgt u eenvoudig voor elkaar met een van de MTD grasmaaiers uit ons assortiment. U heeft keuze uit verschillende soorten maaiers, waaronder benzine-, accu- en motormaaiers. Waar de ene aangeduwd dient te worden, loopt de andere vanzelf! Voor de randen van uw grasveld kunt u de MDT grastrimmers gebruiken. De grootte van uw grasoppervlak en de capaciteit van de opslag van de MTD grasmaaier zijn factoren om rekening mee te houden bij het maken van uw keuze.

MTD tuinmachines

Als u naast uw huis een klein paradijs op Aarde wilt creëren, gebruikt u de MTD tuinmachines uit het ruime assortiment van Haxo! Overhangende taken worden verwijderd met MTD kettingzagen en heggen getrimd met de MTD heggenscharen. Veroorzaken hersftbladeren overlast in uw tuin? Neem dan een kijkje tussen onze MTD bladblazers! Als het om het op orde houden van uw begroeiing gaat, is er geen enkele grote klus die de MTD tuinmachines niet aankunnen. Wilt u niets verspillen en gesnoeide takken gebruiken bij de aanleg van een tuinpaadje? Met een MTD hakselaar maakt u in korte tijd de mooiste houtsnippers.

MTD online

U vindt altijd een oplossing voor het onderhoud van uw tuin met de apparaten van MTD. Online bij Haxo bieden wij u de diverse kwaliteitsmachines voor een vaste lage prijs. Met behulp van de MTD tuinapparaten wordt uw tuin er eentje waar al uw buren jaloers op zullen zijn! U heeft met MTD de volledige controle over de hoogte van uw gras en andere planten. Of u nu slechts relatief kleine aanpassingen wilt aanbrengen in uw tuin of een complete metamorfose op touw wilt zetten, bekijk nu ons complete aanbod met de handige apparaten van MTD online!