Gardena

Voor allerlei tuinhulpmiddelen kunt u bij ons terecht. Wij hebben in ons assortiment een ruim aanbod van Gardena. Tegenwoordig is Gardena het grootste merk voor hoogwaardig tuingereedschap in Europa. Het bedrijf is inmiddels meer dan 50 jaar oud en heeft daardoor veel kennis kunnen opdoen over tuinhulpmiddelen. Doordat Gardena al jaren in het vak zit, beschikken de producten over uitstekende kwaliteit, zo kunt u er jaren van genieten. Wilt u uw gazon maaien? De Gardena grasmaaier wordt onder andere gekenmerkt door de vernieuwende technologie, de grasmaaiers hebben maar liefst 5 maaihoogten!

Gardena tuingereedschap

Met de juiste producten is werken in de tuin een stuk leuker! Met het Gardena tuingereedschap bent u daarvan verzekerd. Voor de kleine klusjes kunt u een kijkje nemen bij Gardena kleingereedschap. Bomen of struiken zijn echte blikvangers in de tuin, onderhoud is daarom belangrijk. Ook daarbij kan Gardena u helpen. In ons ruime aanbod kunt u een hand heggenschaar of een elektrische heggenschaar vinden. Maak het werken in de tuin een stuk leuker én gemakkelijker met het Gardena tuingereedschap van Haxo!

Gardena tuinslangen

Het gazon en de planten in uw tuin gezond houden, kunt u met één van de Gardena tuinslangen doen. In ons ruime aanbod hebben wij van Gardena besproeiingen, waterverdelers, sproeiers en tuinslangen. Als u een losse tuinslang onhandig vindt, kunt u een Gardena slangenwagen nemen, waarvan de handgreep verstelbaar is. Ook hebben de wagens een speciaal gevormde voet die voor stabiliteit zorgt. Met de Gardena tuinslangen van Haxo ziet uw tuin er weer gezond uit!

Gardena tuingereedschap kopen

Krijgt u ook zo’n zin om in de tuin te werken en wilt u het Gardena tuingereedschap kopen? Bij Haxo profiteert u van scherpe prijzen en wij leveren snel! Kies het tuingereedschap dat u wilt en het wordt gewoon thuis bezorgd. Voor al uw planten heeft Gardena het juiste gereedschap, zo kunt u uw tuin op orde houden of verbouwen. Goede tuingereedschap is het halve werk. U kunt gemakkelijk bij Haxo uw Gardena tuingereedschap kopen!