Gardena Micro Drip

Gratis 2-wegverdeler

Gratis 2-wegverdeler

Krijg vanaf 1 mei een gratis 2-wegverdeler bij aankoop van een geselecteerde micro-drip startset. De actie loopt t/m 15 juli. De 2-wegverdeler t.w.v. € 27.49 is aan te vragen via Refundactie.eu

Bij de bevloeiing van uw tuin gebruikt u al snel meer water dan u denkt. Gardena Micro Drip is de waterbesparende oplossing! Hiermee kunt u uw bloemen en planten op een geleidelijke en gelijkmatige manier water geven met een ruime keuze aan methodes. Een seriedruppelaar voorziet de grond rondom uw druppelsgewijs van het nodige vocht. Verder kunt u kiezen voor een Gardena Micro Drip sproeier waarmee u tegelijkertijd het gebladerte een frisse douche geeft.

Met Gardena Micro Drip gebruikt u precies hoeveelheid water die uw tuin tot leven brengt, niets meer en niets minder!  Wilt u eenvoudig kennis maken met dit efficiënte bevloeiingssysteem? Bij Haxo bestelt u snel en zeer voordelig een complete Gardena Micro Drip set. Daarnaast kunt u bij ons Gardena handgereedschap vinden voor het kleine tuinonderhoud.   

Gardena Micro Drip System

U heeft weinig nodig om direct aan de slag te gaan met het Gardena Micro Drip System. De belangrijkste schakel is het hoofdapparaat. Hiermee verlaagt u de waterdruk tot het niveau dat voor een geleidelijke irrigatie nodig is. Daarnaast heeft u een Gardena Micro Drip aanvoerbuis nodig. Dit is de centrale watertoevoerleiding van het Gardena Micro Drip System, waarop u een druppelaar of sproeier kunt aansluiten.

Ook het gebruik van een Micro Drip druppelslang behoort tot de mogelijkheden. Deze bevat ingebouwde druppelaars op een afstand van 30 cm van elkaar, zodat u met één slang kleiner oppervlakten of een hele rij planten van uw moestuin kunt bevloeien. Het Micro Drip System is vooral geschikt om planten met een vergelijkbare waterbehoefte tegelijk van water te voorzien. Zorgeloos tuinieren begint met het ruime assortiment van Haxo.