Voor een mooi gazon gebruikt u graszaad van Haxo! Wij weten als geen ander dat geen gazon gelijk is. De ligging van uw gazon en de functie die u voor uw gazon in gedachten heeft bepalen welk graszaad u nodig heeft. Een gazon op het noorden krijgt bijvoorbeeld weinig zon. Geen probleem, want wij hebben Graszaad schaduwgazon!  Wanneer uw gazon bestemd is voor spelende kinderen, gaat onze voorkeur uit naar Graszaad universeel of Graszaad speelgazon.    

Graszaad

Graszaad Pokon

Pokon graszaad vindt u bij Haxo in drie verschillende soorten:

Pokon graszaad is beschikbaar in 500 of 1000 gram. 500 gram is geschikt voor 20-25m2 oppervlakte en 1000 gram voor 40-50m2. Pokon graszaad is een speciaal mengsel met een coating dat op testvelden in Nederland en het buitenland wordt getest. Deze coating voorkomt het wegwaaien of spoelen van zaadjes. De coating houdt water ook beter vast, daardoor kiemen de zaadjes in een tot drie weken.

Graszaad Wolf

Wolf Garten heeft ook een uitgebreid assortiment wanneer het gaat om het onderhouden van uw gazon. Wolf graszaad is ook bij Haxo te vinden in drie verschillende soorten. Zo heeft u de keuze om uw gazon te onderhouden. Waarbij onderscheid is gemaakt in: graszaad voor uw speelgazon, siergazon of schaduwgazon

Graszaad kopen

Graszaad bestelt u eenvoudig bij Haxo!  Wij verkopen graszaad voor verschillende typen gazon. Bij de productinformatie ziet u eenvoudig welke hoeveelheid graszaad past bij de afmetingen van uw gazon. Bij Haxo profiteert u van scherpe prijzen en een snelle levering!