Van uw prachtig aangelegde vijver wilt u natuurlijk zo lang mogelijk genieten. Met een vijvernet van Haxo houdet u uw vijver vrij van ongewenste bladeren en takken en zorgt u ervoor dat kapers geen kans krijgen om vissen te stelen. In onze collectie vindt u vijvernetten in verschillende maten die u met bijgeleverde pinnen eenvoudig in de grond monteert.

Vijvernet

Vijvernet tegen reigers

Geniet u erg van de prachtige vissen die in uw vijver rondzwemmen? Met een vijvernet gespannen over uw vijver beschermt u uw vissen tegen reigers, katten en andere roofdieren. Behalve dat de vijvernetten uw vissen optimaal beschermen tegen reigers, houdt deze ook takken en bladeren tegen voor een nette en schone vijver.

Vijvernet kopen

In onze online vijver winkel vindt u een groot assortiment vijvernetten voor verschillende afmetingen vijvers. Onze Hozelock vijvernetten zijn uitermate geschikt voor het weren van katten en reigers, vanwege de kleine gaatjes in het net. Daarnaast treft u VT vijvernetten in onze collectie die uitstekend takken en bladeren weren. Een vijvernet kopen doet u eenvoudig bij Haxo.nl en profiteer van onze snelle levering!