Uw gazon, bloembedden en grindpaden houdt u zonder moeite netjes door deze af en toe te harken met een tuinhark. Met een tuinhark verwijdert u bijvoorbeeld eenvoudig dorre bladeren en anduinafval van uw gazon of bloembed. Op deze manier harkt u alles bij elkaar zodat u het eenvoudig kunt deponeren in uw container of kunstmesthoop.

Tuinhark

Tuinharken

De tuinharken mogen absoluut niet ontbreken in de schuur van elke tuinbezitter. Wanneer u snel en eenvoudig een nette tuin wilt, is de tuinhark het meest onmisbare tuingereedschap. Met behulp van een tuinhark veegt u gemakkelijk en snel bladeren, takjes en ander tuinafval bij elkaar voor een verzorgde tuin. De tuinhark is geschikt voor gebruik op het gazon, het terras en de bloembedden. Wilt u voornameljk blaadjes bij elkaar harken? Dan is een bladhark zeer geschikt!

Tuinhark Hendrik Jan

In ons assortiment vindt u onder andere de tuinhark van Hendrik Jan. Deze tuinharken zijn beschikbaar in diverse materialen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een verzinkte tuinhark. Deze tuinhark harkt zeer goed vanwege het stevige materiaal, zodat u niet herhaaldelijk op dezelfde plek hoeft te vegen.

De kunststof tuinhark van Hendrik Jan is in het bijzonder zeer geschikt voor het harken op het terras. Het kunststof materiaal is zacht en maakt vrijwel geen geluid wanneer dit langs de terrastegels schraapt. Wilt u de gevallen blaadjes hergebruiken? Met een compostbak maakt u zonder ernaar te hoeven omkijken vruchtbare mest voor uw gazon en bloembedden.

Tuinhark kopen

Bent u op zoek naar een goede tuinhark waarmee u moeiteloos alle bladeren, takjes en ander tuinafval bij elkaar harkt? Dan bent u bij Haxo aan het juiste adres. Bij Haxo vindt u tuinharken van gerenommeerde merken als; Gardena, Fiskars en Hendrik Jan. Maak het uzelf gemakkelijk bij het verzorgen van uw tuin en koop een handige tuinhark in onze webwinkel.