Deurdranger Dorma & Yale

Of u nu een oude deurdranger wilt vervangen of uw hele pand wilt voorzien van deurveren en/of deurdrangers, u bent bij Haxo aan het juiste adres. Wij bieden een volledig aanbod deursluiters. Deurveren voor lichte binnendeuren tot deurdrangers voor zware buitendeuren. Dit alles voor de scherpste prijzen.

Deurdrangers zijn behalve handig ook energiebesparend. Deuren blijven niet onnodig open staan. U kiest zelf de sluitsnelheid en sluitkracht zodat kleine kinderen niet met de vingers tussen de deur komen. 

Alle deurdrangers worden geleverd met instructies hoe de dranger te monteren en naar wens in te stellen.

Met een deurdranger geniet u niet alleen van het gemak dat u de deur niet achter u dicht hoeft te doen, ook bespaart u energie en geluidsoverlast van een openstaande deur. Op deze pagina vindt u diverse deurdranger modellen. Kies ook voor het gemak van deurdrangers kopen in onze online winkel.

Dorma Deurdranger

Wilt u een eenvoudig, snel en betaalbaar een nieuwe deurdranger kopen? Wij hebben de beste aanbiedingen van RVS deurdrangers. Deurdrangers zijn niet alleen handig voor het gemakkelijk en snel sluiten van tussendeuren en buitendeuren maar besparen ook een hoop energie.

Alle deurdrangers worden geleverd inclusief handleiding voor montage op deuren en efficient afstellen. Klik door naar ons volledige aanbod en bestel eenvoudig online deurdrangers bij de deurdranger specialist voor Nederland & Belgie.

Wilt u deurdrangers laten installeren door een professional bij ons uit de buurt? Neem dan contact met ons op voor het aanvragen van een offerte.