Vivaria

Maak van uw vijver het stralende middelpunt van uw tuin. Met ons uitgebreide assortiment Vivaria vijverproducten schept u moeiteloos een gezond leefklimaat voor vissen en waterplanten. Wanneer u gebruik maakt van een Vivaria vijverschaar kunt u de planten in uw vijver eenvoudig bijknippen zonder natte voeten te krijgen. Vissen die leven in zuurstofrijk water kunnen weer uitstekend overleven wanneer u met een Vivaria Air luchtpomp extra zuurstof toevoegt. Aan het uiteinde van de bijgeleverde luchtslang bevindt zich een eveneens meegeleverde luchtsteen die ervoor zorgt dat de lucht zich in kleine luchtbelletjes verspreidt.  Bij een grote vijver kunt u zelfs gebruik maken van een ongekende pompcapaciteit van wel 3600 liter per uur! Vivaria vijverproducten bestelt u bij Haxo voordelig.          

Vivaria vijverpompen

Stilstaand water is een goede voedingsbodem voor algen en andere micro-organismen die de helderheid van het water en de gezondheid van uw vissen aantasten. Met de Vivaria vijverpompen uit ons assortiment blijft uw vijverwater in beweging en verhoogt u daarnaast de zuurstof en CO2 opname. Bij Haxo zijn Vivaria vijverpompen verkrijgbaar met variërende capaciteit. De benodigde pompcapaciteit hangt af van de grootte van uw vijver. Als vuistregel kunt u ervan uitgaan dat de pompcapaciteit in liters ongeveer een kwart tot de helft van de totale vijverinhoud dient te bedragen. Zo kunt u ook Koi karpers gastvrij in uw vijver onthalen. Vivariapompen zijn verkrijgbaar met een pompcapaciteit tot wel 10.000 liter per uur en zijn toch zeer energiezuinig in gebruik.   

Vivaria vijver

Wanneer je kiest  voor een Vivaria vijver blijft uw vijverwater kristalhelder! Met een vijverpomp vermindert u al aanzienlijk de vorming van algen op het wateroppervlak. Kiest u voor een Vivaria Variopress drukfilter? Dan krijgen algen en micro-organismen helemaal geen kans meer om uw water te vertroebelen. Met de grovere filters verwijdert u de iets grotere afvalresten, terwijl de ingebouwde UV-C lamp de algen en micro-organismen onschadelijk maakt! Een drukfilter van Vivaria vijver kunt u eenvoudig aansluiten op onze hoogwaardige Vivaria vijverpompen.     

Vivaria kopen

Een mooie vijver verdient aandacht. Bij Haxo kunt u zowel pompen, filtersystemen als accessoires Vivaria kopen. Zo zorgt u niet alleen voor schoon en helder vijverwater, maar ook voor een leuke vijveromgeving. Met vijverlampen kunt u zelfs ’s avond laat nog heerlijk genieten aan de rand van een sfeervol verlichte vijver. Neem bijvoorbeeld de mysterieuze aantrekkingskracht van een lichte nevel boven uw vijver. Deze kunt u voortaan eenvoudig oproepen met de Vivaria Nebula die uw vijver in geheimzinnige mistdampen hult. Wilt u een sfeervolle en schone vijver? Vivaria kopen doe je voordelig bij Haxo. Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling!