Tochtwering

Als u eindelijk van die vervelende tocht af wilt of wenst te voorkomen dat u er überhaupt last van gaat krijgen, biedt Haxo u meerdere tochtwering oplossingen. Van dorpelstrips tot tochtprofielen en daarnaast verkopen we natuurlijk ook materialen om deze mee te bevestigen. De kwaliteit van alle strips en dorpels is gewaarborgd door het kwaliteitsmerk Ellen. Bovendien zijn de tochtwering oplossingen eenvoudig en veilig te bestellen in onze webwinkel.

Tochtwering brievenbus

Heeft u last van ongewenste luchtstromen via uw brievenbus? Dan is een tochtwering brievenbus met klep  misschien iets voor u. Deze binnenbrievenbus, vervaardigd van roestvrijstaal, is voorzien van een anti-tochtborstel en een automatisch terugverende klep. Tochtwering brievenbus oplossingen vindt u bij Haxo!

Tochtwering voordeur

Tochtwering voordeur kopen? Ook daarvoor heeft Haxo de oplossing! Bijvoorbeeld de Ellen dorpelstrip met opbouwprofiel. Dit is een dorpelstrip die een geanodiseerd aluminium profiel en een antistatische borstel bevat. Bovendien is deze geschikt voor zowel naar binnen als naar buiten draaiende deuren. Kortom, u bent slechts enkele klikken verwijderd van het antwoord op uw tochtprobleem!