Wilt u uw balkon opfleuren met prachtige bloemen, planten of kruiden? Met de bloembakhaken hangt u gemakkelijk en veilig uw bloembakken aan de reling van uw balkon. De bloembakhaken zijn uitermate geschikt voor rechthoekige bloembakken en zijn stevig aan de binnenkant én aan de buitenkant van uw balkon te monteren. In onze collectie treft u ook bloembakhaken die u aan de muur kunt bevestigen voor een sfeervolle aanblik van uw woning.

Bloembakhaken

Verstelbare bloembakhaken

In ons assortiment vindt u verstelbare bloembakhaken in verschillende maten en kleuren.  De bloembakhaken worden per twee verkocht en zijn uitstekend te combineren met de bloembakken uit onze collectie. Bent u al in bezit van mooie bloembakken? Bij Haxo heeft u ruime keuze in verstelbare bloembakhaken. Zo kunt u een bloembakhaak set kopen waarin u uw favoriete bloembakken stevig in kunt bevestigen.

Bloembakhaken voor balkon

In ons assortiment vindt u bloembakhaken voor balkon waar u uw bloembakken veilig aan kunt ophangen. De bloembakhaken voor uw balkon zijn voorzien van een speciale balkonbevestiging, zodat u deze zonder zorgen aan de buitenkant van de reling kunt hangen. Bestel uw bloembakhaken voor uw balkon bij Haxo en zet deze week nog de bloemetjes buiten!