Een beveiligingscamera is een steeds vaker voorkomende eis van veel huiseigenaren. Maar niet alleen huiseigenaren hebben baat bij een beveiligingscamera. Ook voor het bedrijfsleven en bij uitstek de agrarische sector kan veel voordeel hebben van een beveiligingscamera. Denk bijvoorbeeld aan het in de gaten houden van stukken land die op een lange afstand liggen van het bedrijf of de woning. Een beveiligingscamera als babyfoon kan ook worden ingezet. Hiervoor zijn een aantal mogelijkheden beschikbaar en wordt steeds vaker gebruikt. 

Beveiligingscamera Buiten

Naast een beveiligingscamera voor binnen kunt u bij ons ook terecht voor een beveiligingscamera voor buiten. Alle buitencamera's zijn uiteraard ook geschikt voor binnen en het prijsverschil is tegenwoordig minimaal. Met een compleet beveiligingscamera systeem bent u helemaal goed voorbereid. Op deze manier kunt u verschillende camera's combineren zodat u de perfecte opstelling creëert om uw terrein in de gaten te houden. Er bestaat nu ook voor een aantal modellen een zonnepaneel voor beveilingscamera's zodat u de camera nooit meer hoeft op te laden.

Reolink

Beveiligingscamera WiFi

De meerderheid van onze beveiligingscamera's werken via de WiFi. Heeft u locaties waar u geen WiFi signaal kan ontvangen? Dan kunt u altijd een beveiligingscamera overwegen op basis van het 4G netwerk of een bekabelde variant. Voordeel van een WiFi beveiligingscamera is dat u geen kabels hoeft te trekken of hoeft te betalen voor een 4G abonement. Aan de andere kant is een bekabelde versie betrouwbaarder aangezien het netwerk signaal niet kan wegvallen. Tegenwoordig zijn er beveiligingscamera's zonder WiFi waar u alleen een etherkabel nodig bent voor de stroomtoevoer, het signaal en de netwerkverbinding. Een kabel trekken is dus een klein klusje. Een echt topmodel in ons assortiment is de Argus 2. Dit is een wifi beveiligingscamera voor binnen en voor buiten.

Beveiligingscamera Kopen?

Heeft u de keuze gemaakt om een beveiligingscamera te kopen? Dan bent u bij Haxo.nl aan het goede adres. Wij hebben namelijk een compleet assortiment en hebben veel kennis en ervaring met verschillende systemen. U kan altijd contact met ons opnemen over de mogelijkheden. De aanbiedingen op onze website kunnen altijd uitgebreid worden met bijvoorbeeld langere kabels of extra camera's. Of u nu op zoek bent naar een beveiligingscamera met wifi, een beveiligingscamera zonder wifi, een beveiligingscamera voor buiten, een beveilingscamera voor binnen of een compleet beveilingscamera systeem. Kijk rustig rond in ons assortiment.