Emsa Kweekbak - Kruidenpot startersset antraciet

Artikelnummer:
326566
Materiaal:
Kunststof
Levertijd:

2 - 5 werkdagen

13,95 11,53 excl. btw


Productomschrijving Emsa Kweekbak - Kruidenpot startersset antraciet

Deze handige kruidenpot van Emsa heeft een waterreservoir die er voor zorgt dat kruiden voortaan wekenlang fris en vers blijven. Deze set beschikt over een uniek bewateringssysteem, een stolp met beluchting en een zakje basilicumzaadjes. Doordat deze kruidenpot een uniek bewateringssysteem heeft, krijg de grond constant aanvoer van water. Dit zorgt ervoor dat de kruiden wekenlang vers zullen blijven. Door middel van het hydrokoord krijgen de kruiden constant de juiste hoeveelheid water. 

Pluspunten van deze complete kruiden kweekpot

Doordat de kruidenpot beschikt over een stolp wordt er een ideale temperatuur gecreëerd voor het kweken van kruiden. Doordat deze temperatuur optimaal is, zal het de groei van de kruiden flink bevorderen. De stolp kan verwijderd worden wanneer de scheuten een hoogte van 1,5 centimeter hebben bereikt. Hierna is het alleen nog een kwestie van water geven aan de kruiden. De kruidenpot heeft aan de voorkant een decoratief bloemetje, die aangeeft wanneer het tijd is om water te geven. Het bloemetje verdwijnt namelijk wanneer het tijd is om water te geven. 

Kenmerken Emsa kruidenpot

De kruidenpot is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is UV-bestendig. Hierdoor is hij geschikt voor iedere vensterbank, maar ook in de keuken of op het balkon is het een praktische accessoire. Door deze kruidenpot te gebruiken, is er altijd genoeg beschikking over lekkere verse kruiden.

  • Afmetingen  (Ø x H) : 13x21 cm
  • Ø onderaan = 9 cm
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Antraciet
  • Vaatwasserbestendig
  • UV-gestabiliseerd
  • Waterreservoir: 0,5 l  

 


Kenmerken Emsa Kweekbak - Kruidenpot startersset antraciet

Barcode
4009049402901
Toepassingen
Kruiden
Materiaal
Kunststof
Lengte
21 cm
Kleur
Antraciet
Breedte
13 cm