Gardena wasborstel

Is de omgeving van uw huis of uw auto toe aan een schoonmaakbeurt ? Met een multifunctionele Gardena wasborstel kunt u overal bij en maakt u alles pas echt grondig schoon. Een emmer water meenemen is niet langer nodig, want de Gardena wasborstel sluit u eenvoudig aan op uw tuinslang. Voor ruwe ondergronden als trappen en terrastegels is de Gardena zwenkschrobber bijvoorbeeld ideaal. Dankzij de driehoekige vorm en de draaihoek van 360 graden komt u gemakkelijk overal bij. Op deze Gardena wasborstel kan net als bij de overige wasborstels kunt u speciale shampoostaafjes vastzetten, zodat het schoonmaakmiddel gelijkmatig kan worden verdeeld. De telescopische stelen uit het assortiment van Haxo geven u de extra mogelijkheid om ergonomisch en zonder rugklachten aan de slag te gaan. Speciaal voor het wassen van uw auto kunnen wij u het Gardena autoreinigingsset van harte aanbevelen.

Gardena wasborstels

Elke schoonmaakklus kan efficiënt aangepakt wordt. De Gardena wasborstels zijn precies afgestemd op de schoon te maken ondergrond. Een goed voorbeeld is de Gardena zwenkwasborstel voor kwetsbare oppervlakken zoals, rolluiken, kassen en serres. Wilt u nog verder kunnen reiken en toch alle hoeken kunnen bereiken? Dan kunt u gebruik maken van Gardena watersteel verlengstuk. Met de verstelbare scharnier aan het kunt u een hoek maken van 45 graden voor een nog groter bereik. Gardena wasborstels zijn bij Haxo in meest uiteenlopende varianten verkrijgbaar. U heeft een ruime keuze aan wasborstels en schrobbers in verschillende maten. Heeft u nog niet alle Gardena accessoires in huis? Met een Gardena wasborstelset kunt u alles aansluiten op de hoogwaardige Gardena tuinslang!         

Gardena wasborstel winkel        

Haxo heeft een groot assortiment voor alles in uw tuin en rondom huis. Met de producten uit onze Gardena wasborstel winkel maakt u alles schoon. U kunt altijd uw auto schoonmaken wanneer u uw tuinslang in de buurt van uw auto heeft. Daarvoor kunt u gebruik maken van een Gardena muurhaspel die u eenvoudig naast uw buitenkraanaansluiting hangt. Heeft u bijvoorbeeld een muurhaspel 20 meter nodig? Dan kunt u de gehele lengte van de tuinslang gebruiken, want de aansluitslang voor de watertoevoer krijgt u meegeleverd. Laat u verrassen door het uitgebreide assortiment van Haxo, dé Gardena wasborstel winkel. Bij ons vindt u scherpe prijzen en profiteert u van een snelle levering!