Gardena autowasborstel

Als u graag zelf uw auto reinigt, is het van belang dat u daar de beste spullen voor in huis hebt. Met de Gardena autowasborstel set heeft u Duitse topkwaliteit in reinigingsproducten. De borstels in deze set behoren tot de Gardena Cleansystem serie en zijn gemaakt van PET. Dit speciale materiaal zorgt voor een milde, maar grondige reiniging, zonder dat u de lak van de auto beschadigt. De Gardena autowasborstel is volledig draaibaar in stappen van 30°. Hierdoor is hij enorm flexibel en kunt u de moeilijkst bereikbare onderdelen van uw auto moeiteloos schoonmaken. De bijbehorende watersteel geeft u daarbij nog een grotere actieradius. U sluit de Gardena tuinslang gemakkelijk aan op de watersteel. De watersteel heeft een houder voor speciale shampoo die u samen met de watertoevoer kunt doseren. U bepaalt dus gemakkelijk zelf de hoeveelheid shampoo en water die u wenste te gebruiken.  

Gardena autowasborstel kopen

Wilt u de Gardena autowasborstel kopen, dan bent u bij Haxo op het juiste adres. Als Gardena dealer hebben we een ruim assortiment van Gardena reinigingsonderdelen. U vindt bij ons allerhande borstels, waterstelen in verschillende afmetingen en andere bijpassende accessoires voor uw autowasborstel set. Alle artikelen zijn ergonomisch vormgegeven en comfortabel in gebruik, zoals u van Gardena gewend bent.
Heeft u uw auto flink ingezeept en wilt u de laatste resten afspoelen, dan kunt u gebruik maken van de Gardena broes. Deze geeft een milde douche die de lak van uw auto niet beschadigt. Wilt u de Gardena autowasborstel kopen maar lijken de andere schoonmaakartikelen van Gardena u ook een goede aanwinst, dan kunt u ook ons gehele Gardena Cleansystem assortiment bekijken. Heeft u gevonden wat u zocht? Bestel dan eenvoudig online in onze webwinkel en profiteer van onze scherpe prijzen en snelle verzending!