Gardena Comfort

Bent u op zoek naar tuingereedschappen van de hoogste kwaliteit? Kijk dan eens naar de Gardena Comfort lijn in de webwinkel van Haxo. Gardena staat al jaren hoog aangeschreven vanwege de duurzame producten die deze fabrikant op de markt brengt. Wat voor tuingereedschap u ook zoekt, de Gardena Comfort lijn kan het u bieden. Wilt u bijvoorbeeld uw heg snoeien dan kunt u kiezen tussen handmatige varianten, zoals de Gardena Comfort heggenschaar of takkenschaar. Wilt u dit het liefst met een (accu) trimmer doen, dan kunt u kiezen voor een Gardena Comfortcut. Ook voor het bewateren van uw tuin bent u bij Gardena Comfort aan het juiste adres. Zo kunt u kiezen uit een Gardena Comfort spuitpistool of Comfort broes. Hieronder bespreken wij enkele populaire producten,

Gardena Comfort 500

Zoekt u een strooiwagen die u het hele jaar door kunt inzetten om uw tuin met mest, zaad, kalk, zand, grind of zout te bewerken? De Gardena Comfort 500 is dan precies wat u zoekt! Deze strooiwagen heeft een breedte van 53 centimeter en een inhoud van 14 liter, dit zorgt ervoor dat u snel en eenvoudig grote oppervlakten kunt behandelen! Na afloop van het gebruik kunt u de Gardena Comfort 500 eenvoudig met water reinigen. Kijk ook eens naar onze andere varianten van de Gardena Comfort strooiwagen in onze webwinkel. Voor elke toepassing hebben wij een scherp geprijsde strooiwagen voorhanden! 
 

Gardena Comfort 25

Een muurhaspel die het besproeien van uw tuin eenvoudig en comfortabel maakt. Dát is de Gardena Comfort 25. De haspel rolt uw tuinslang automatisch terug, waardoor u nooit meer uw tuinslang in de knoop heeft zitten. Ook voor andere varianten van de Gardena muurhaspel bent u bij ons aan het juiste adres! Er zit vast een variant tussen die aan uw wensen voldoet! Heeft u vragen over de Gardena Comfort 25 of onze andere producten? Neem gerust contact op met onze deskundige klantenservice. Zij staan u graag te woord!

Gardena Comfort hefboomsnoeischaar

Snoei harde takken en twijgen zeer eenvoudig en ergonomisch met de Gardena Comfort hefboomsnoeischaar. Met een hefboommechanisme kan de snoeischaar ook geschikt worden gemaakt voor het snoeien van dikke takken. De Gardena Comfort hefboomsnoeischaar ligt zeer goed in de hand door de aluminium grip met zachte elementen. De garantieperiode van 25 jaar van Gardena garandeert dat u met de hoogste kwaliteit aan slag gaat. Bekijk ook eens onze andere varianten van de Gardena Comfort snoeischaar!