Autowasborstel

Roterende autowasborstel

Heeft u een wat grotere auto waar u bij het schoonmaken ver moet reiken? Dan bestelt u eenvoudig de Hozelock roterende autowasborstel. Deze borstel heeft een extra lange steel zodat u eenvoudig overal bij kunt! De roterende autowasborstel beschikt over een roterende kop waardoor u niet meer hard hoeft te schrobben om het vuil van uw auto te verwijderen. Maak uw auto, camper of caravan in een handomdraai schoon!

Heeft u een wateraansluiting in uw tuin? Dan kunt u daar eenvoudig een autowasborstel op aansluiten! Een autowasborstel wordt continu van water voorzien, zodat een emmer verleden tijd is. Zo kunt u heerlijk uw auto wassen in de nabijheid van uw tuin.

Gardena autowasborstel

Gardena heeft een aantal praktische sets voor het reinigen van uw auto samengesteld. Zo kunt u kiezen tussen een Gardena autowasborstel set of een complete Gardena autowasset. De Gardena autowasborstel set bestaat uit:

  • Slangstuk
  • Kraanstuk
  • Waterstop
  • Tuinspuit
  • Wasborstel
  • Shampoostaafjes
  • Aansluiting
     

Hozelock autowasborstel

Een autowasborstel hoeft niet duur te zijn. De Hozelock autowasborstel bij Haxo is scherp geprijsd. Het merk Hozelock heeft bovendien meerdere accessoires die u kunt aansluiten op het water, zoals een Hozelock velgenborstel. Met deze speciale velgenborstel maakt u lichtmetalen velgen goed schoon.

Autowasborstel kopen

Met een autowasborstel van Haxo zorgt u binnen een handomdraai voor een schone auto. Ook uw ruiten verdienen extra aandacht. De Wolf Autoreiniger hoeft niet op de kraan te worden aangesloten dankzij een reservoir van 150 ml. De Wolf verlengende steel is eenvoudig mee te bestellen. Wilt u een autowasborstel kopen?  Haxo zorgt voor een snelle levering van uw autowasborstel en andere benodigdheden voor het schoonmaken van uw auto.
Bekijk hier onze gehele assortiment Tuinslangen.