Ook in minder warme tijden kunt u gezellig in de buitenlucht zitten. U kunt dit mogelijk maken door het aanschaffen van een terrasverwarmer.

Terrasverwarmer elektrisch

De terrasverwarmer werkt elektrisch en draagt bij aan een aangename temperatuur op uw terras. Laat het seizoen uw plezier niet bederven en haal met een terrasverwarmer een elektrisch wonderapparaat in huis, waarmee u heerlijk kunt genieten van de warmte. Uw bestelling bij Haxo wordt altijd snel afgehandeld en binnen een mum van tijd krijgt u het product thuisgestuurd. Het meeste van onze producten hebben wij namelijk in eigen voorraad staan.

Terrasverwarmer elektrisch hangend

Wilt u en uw eventuele gasten langdurig buiten zitten en is het even frisjes, dan is het tijd voor een terrasverwarmer! Door middel van een elektrisch mechanisme van de verwarmer kunnen jullie hangend in de hangmatten of zittend op het terras genieten van een aangename temperatuur. Met een bereik van meer dan 22m2 straalt de verwarmer infraroodstralen uit die jullie het warme gevoel zullen geven. Het apparaat is energiezuinig en gemakkelijk in gebruik. Omdat de terrasverwarmer elektrisch is, kunt u deze overal hangend aan de muur monteren en gewoon in een stopcontact pluggen.

Terrasverwarmer elektrisch zwart

Wilt u langer genieten van uw gezellige avondjes in de tuin? Bestel dan een terrasverwarmer. Deze zijn elektrisch en in het zwart of zilver verkrijgbaar. U kunt met behulp van uw mobiele telefoon via een app of afstandsbediening de warmte op afstand instellen. Het grote voordeel van deze verwarmer is dat het het licht niet fel is.

Bent u op zoek naar iets fellers of sfeervols? Wij hebben ook terrashaarden in ons assortiment. Hiermee lijkt het alsof u een open haard heeft, maar dan buiten. Ze werken precies hetzelfde. Bent u iemand die houdt van barbecues, maar vindt u het buiten te koud? U hoeft zich geen zorgen te maken! Met een terrasverwarmer die elektrisch is zit u goed! Zwart of zilver het maakt niet uit. Al onze heaters zijn ontzettend duurzaam en gaan jarenlang mee. Ook onze andere tuinhulpmiddelen zijn van ontzettend hoge kwaliteit. Deze zorgen er net als de heater voor dat feestjes in de tuin veel aangenamer wordt.

Terrasverwarmer elektrisch kopen

U bent bij Haxo aan het juiste adres als u een terrasverwarmer die elektrisch is wilt kopen. Beeld u eens in; u ligt in uw hangmat met standaard en voelt dat het buiten koud wordt. In plaats van uw knusse plek te verlaten, kunt u op afstand de terrasverwarmer aanzetten. Het voordeel van elektrisch is dat u na het kopen alleen maar hoeft na te denken over de aansluiting. Verder wijst het zich vanzelf. De heater is uitermate geschikt voor op de camping als de zon schijnt, maar het alsnog een beetje frisjes is. Bij ons vindt u allerlei accessoires om uw uitje extra compleet te maken.