De design regentonnen in ons assortiment zijn zeer stijlvol maar daarnaast ook een milieuvriendelijke oplossing voor het bewateren van uw planten. 

Design Regenton

Design regentonnen

Een kunststof regenton is al lang niet meer alleen functioneel maar is ook een toevoeging aan uw tuin. Waar voorheen u alleen maar de keuze had uit een standaard kunststof regenton of een houten regenton, biedt Haxo.nl u nu een uitgebreide keuze design regentonnen aan. Deze unieke regentonnen zijn speciaal ontworpen zodat deze uitstekend bij de stijl van uw tuin past. Onze design regentonnen zijn verkrijgbaar in de kleuren:

  • Design regenton geel
  • Design regenton groen
  • Design regenton blauw
  • Design regenton rood
  • Design regenton paars

Het voordeel van een design regenton is niet alleen de uitstraling maar ook het gebruiksgemak en de lange levensduur. Deze design regentonnen zijn gemaakt van een hard kunststof soort dat zijn kleur behoudt in de zon. Daarnaast is de design regenton winter bestendig. Dit echter alleen wanneer het water voor de eerste vorst uit de regenton is gehaald.

Design Regenton, een stijlvolle milieuvriendelijke oplossing

De design regentonnen in ons assortiment zijn zeer stijlvol maar daarnaast ook een milieuvriendelijke oplossing voor het bewateren van uw planten. Heeft u een klassieke tuin? Kies dan voor de regentonnen met een authentieke uitstraling zoals het vaas model of de Griekse zuil. 

Heeft u juist een moderne tuin? Kies dan voor de design regentonnen met strakke uitstraling zoals de regenton vaas welke verkrijgbaar is in verschillende kleuren.

Bent u op zoek naar een voordelige of een natuurlijke regenton? Bekijk hier onze kunststof regentonnen en de houten regentonnen!

Design regenton kopen? 

Een design regenton online kopen is zeer gemakkelijk. Nadat u een bestelling heeft geplaatst en betaald, kunt u uw regenton al snel in huis verwachten! Daarnaast hebben wij in onze winkel een zeer uitgebreid aanbod regentonnen te koop in verschillende afmetingen. Een kleine greep uit ons assortiment:

  • Design regenton 90 liter
  • Design regenton 250 liter
  • Design regenton 275 liter

Zit uw gewenste maat of inhoud er niet tussen? Neem contact op met onze klantenservices. Onze collega’s staan elke werkdag voor u klaar en zoeken samen met u naar de beste oplossing!

Design regenton kopen? Voordelig en snel geleverd!