Onze Merken

Hieronder vindt u onze merken die wij in de webwinkel verkopen. Alle merken zijn van topkwaliteit. U kunt bij ons terecht voor elk klusje in huis of tuin! Alle merken zorgen ervoor dat alle klusjes er goed uit komen te zien, want Haxo is het adres voor uw klus!

Gereedschap merken

Onze gereedschapsmerken zijn allemaal van topkwaliteit. Neem het vooraanstaande merk Knipex, waarvan wij veel soorten tangen in ons assortiment hebben. En Skandia, waar u net zoals bij de andere merken een goed stuk gereedschap in handen heeft. Daarnaast verkopen wij ook gereedschap van de merken Steelwood en Wolcraft. Bij Haxo vindt u veilige gereedschapsmerkenmerken waar u goed op, of in dit geval mee, kunt bouwen!

Tuingereedschap merken

Lekker in de tuin werken op een mooie zonnige zaterdag? Dat kan zeker met onze tuingereedschapsmerken die ook allemaal van topkwaliteit zijn. Heggen snoeien gemakkelijk en snel met de heggenscharen van Gardena. Of gebruik het andere Gardena tuingereedschap voor al uw tuin werkzaamheden. En om uw tuin mooi te verlichten kunt u kijken bij Garden Lights. En ook hebben wij het merk Bahco in het assortiment. Veilig in de tuin werken doet u met de tuingereedschapsmerken van Haxo!

Vijver merken

Een vijver zorgt voor leven en sfeer in de tuin. En een vijver aanleggen kunt u het beste doen met merken die kwaliteit bieden, zodat de vijver er altijd mooi uit blijft zien! Wij verkopen veel vijvermerken, één daarvan is het merk Velda, waarmee u prachtige fonteinen en decoratie in uw vijver kunt creëren. Daarnaast hebben wij ook merken als Hozelock in ons assortiment, die kunnen helpen met het aanleggen van de vijver. En merk als Ubbink zorgt er net zo als alle andere vijvermerken voor dat uw vijver de sfeer geeft in uw tuin zoals u wenst!

Beveiliging en anti-inbraak merken

Veilig voelen in uw eigen huis is heel belangrijk. Bij Haxo vindt u verscheidene beveilig- en anti-inbraakmerken. De producten van het merk DX Dulimex zorgen ervoor dat dieven geen kans krijgen in uw huis. Het merk AXA zorgt ervoor dat uw raam te allen tijde gesloten is en blijft. Daarnaast verkopen wij ook producten van onze andere topmerken als Waelbers en Qlinq, die er voor zorgen dat u zich veilig voelt in uw eigen huis. 

IJzerwaar merken

IJzerwaren zijn ontzettend belangrijk voor in huis. Neem bijvoorbeeld schroeven, die zorgen ervoor dat de hele boel bij elkaar wordt gehouden. Het is daarom belangrijk om ijzerwarenmerken in huis te hebben van de beste kwaliteit. Bij Haxo zijn die zeker te vinden. Neem het merk Nemef, zij produceren vele soorten insteekgrendels, die ervoor zorgen dat u bijvoorbeeld gemakkelijk ramen kunt openen en sluiten. Daarnaast hebben wij ook nog merken als Spax en Verlofix in het assortiment. Allemaal ijzerwaarmerken van topkwaliteit bij Haxo!

Verf merken

Ieder huis is voorzien van een likje verf. Uw eigen kamer verven is niet iets wat u elke dag wilt doen, daarom is het belangrijk om over verf te gebruiken van goede kwaliteit die jarenlang mee gaat. Wij hebben verscheidene topkwaliteit verfmerken in ons assortiment. Verfmerk Histor is erg bekend en populair. Histor beschikt over mooie kleuren die in elk interieur passen. Daarnaast verkopen wij ook verfmerken als Bison en Rambo. U vindt deze merken allemaal in het ruime assortiment van Haxo!