Zakelijk Bestellen

Haxo.nl is professioneel leverancier van bouwartikelen. Voor onze zakelijke klanten bieden we interessante tarieven en leveringsvoorwaarden. Hieronder vindt u een greep uit de zakelijke mogelijkheden.

Grote aantallen

Wilt u grote aantallen deurdrangers in één keer bestellen of wilt u over een langere periode meerdere deurdrangers af gaan nemen? U kunt dan aantrekkelijke vaste of incidentele kortingen krijgen. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of per telefoon via 0528-204022.

Levering op rekening

Voor bedrijven, overheden en stichtingen is het mogelijk om op factuur te bestellen. Het minimum orderbedrag moet dan €300,- zijn. Heeft u interesse? Neem voor het plaatsen van uw bestelling contact met ons op via het contactformulier of door ons te bellen op 0528-204022.

Gratis levering op de bouwplaats

Wellicht is er niet altijd iemand bij u op de zaak. Het kan dan makkelijk zijn om de producten direct op de bouwplaats te laten leveren. Dit is mogelijk bij Haxo.nl. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden via 0528-204022

Contactformulier

Probeer het contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij streven er naar elke contactaanvraag binnen 24 uur te beantwoorden.

 

Offerte voor Waelbers Garagerooster Verzinkt 24 x 280 cm 3-Delig

* verplicht