Tuingereedschap online kopen

Haxo is de webwinkel voor tuingereedschap van top merken als Wolf Garten, onkruidstekers van Fiskars, Gardena snoeigereedschap en tuinslangen van Hozelock. Wij hebben aantrekkelijke prijzen voor allerlei tuingereedschap en bieden een snelle levering. Maak in het linkermenu een keuze uit o.a. boomzagen, onkruidsteker, elektrische en benzine tuinmachines zoals grasmaaiers en bosmaaiers, heggenscharen (ook elektrisch), graszaad en meststoffen maar ook onkruidborstels & onkruidbranders zoals de campingaz onkruidbrander. Voor al uw bladeren in de herfst, bekijk ons aanbod bladblazers en bladharken.

Bestel online bij de nummer 1 tuingereedschapswinkel van Nederland. Wij hebben de beste prijzen voor Wolf, Gardena, Flymo, Fiskars en andere tuingereedschap merken.

Naast tuingereedschap voor eigen gebruik biedt onze online winkel ook een ruim assortiment leuke kado's voor tuin liefhebbers. Heeft u vragen over tuingereedschap aanbiedingen, productspecificaties of bezorging, neem gerust contact met ons op.