Tuindouche

Bent u op zoek naar verkoeling tijdens hete zomerdagen? Dan is een tuindouche van Haxo de ideale oplossing voor u! Voor een optimaal gemak kunt u het eenvoudig plaatsen op het terras of op het gazon. Kiest u één van onze donkere versies, dan heeft u zelfs keuze tussen warm of koud water. Het douchereservoir wordt met behulp van zonneschijn automatisch verwarmd. In het ruime assortiment van Haxo vindt u tuindouches van topmerken als Gardena, Ubbink en Pool. Bekijk ons complete tuinbewatering assortiment voor een handige tuinslang die u kunt aansluiten op uw buitendouche. 

Tuindouche Gardena

Als u op zoek bent naar topkwaliteit dan is het merk Gardena u zeker aan te raden! In het ruime assortiment van Haxo vindt u een Gardena tuindouche in drie verschillende modellen tegen. Onze buitendouches zijn altijd scherp geprijsd. De plaatsing van een Gardena tuindouche is zeer eenvoudig middels een spike of een driepoots-statief. Met een reguleer- en afsluitventiel past u de wateraanvoer op simpele wijze aan. Het voordeel van een Gardena tuindouche is dat u het kan opberen wanneer het niet in gebruik is. 

Tuindouche kopen

Heeft u de tuindouche gezien die u graag wilt? Dan kunt u met slechts enkele klikken op de knop een tuindouche kopen bij Haxo. Profiteer van de vele gemakkelijke betaalmethoden en laat uw product in slechts enkele dagen bij u thuis bezorgen. Heeft u nog vragen over het kopen van een tuindouche? Dan adviseren wij u om contact op te nemen met onze deskundige klantenservice. Zij helpen u graag verder!