TS Bloempotten

TS is een merk van Ter Steege. Binnen TS Cera-Mix zijn weer diverse series, namelijk Roca, Sara, Nova, Lenn en Natural. Alle potten binnen dit merk zijn gemaakt van kunststof gemixt met steen en zijn weersbestendig. Daarnaast zijn ze ontworpen voor buiten, maar zullen ook in huis van toegevoegde waarde zijn. De potten hebben een natuurlijke uitstraling, ondanks het gebruik van kunststof.

TS bloempot

De bloempotten van TS zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten, waaronder Blackwash, Greywash, Rust en Concrete. Bovendien beschikken sommige bloempotten over een waterreservoir. Dit zorgt ervoor dat overtollig water wordt opgeslagen.

Bloempotten binnen

Ook voor binnen zijn de bloempotten van TS geschikt. Er zijn ook verschillende hangpotten verkrijgbaar voor buiten en binnen. Bovendien beschikt de collectie over vazen van verschillende formaten en kleuren.

Bloempotten buiten

De bloempotten van TS Cera-Mix zijn speciaal ontworpen voor buiten, maar komen binnen ook tot hun recht. De potten zijn vorstbestendig en met het waterreservoir zijn de potten ook weersbestendig. De TS Pilaren zijn bijvoorbeeld een unieke aanwinst voor de tuin.